pondělí 8. května 2017

Prodám dřevěné bedýnky

Po domluvě možné zhotovit jiný rozměr. Mám k dispozici kusů, při koupi všech kusů. Poličky z bedýnek Inzerát byl odebran z oblíbených. Staré dřevěné bedýnky Inzerát. Více informací ráda poskytnu.


Tato bedýnka je bez barevného provedení, tedy přírodní a. Dřevěné bedýnky bedny přepravky opálené Nabízím bytelné dřevěné bedýnky , z masivního borovicového dřeva. Borovicové dřevo lépe zvládá vlhčí prostředí,špatné podmínky a krásně provoní Váš obchod nebo byt : ) Bedýnky se hodí na vystavení zboží, stěhování, uskladnění ovoce, zeleniny, jako zajímavý nábytek. Tloušťka prkýnek je nadstandardních 1. K vyzvednutí Praha 1 po domluvě můžu po Praze přivézt. Nutný vlastní odvoz ze Žatčan (Újezd u Brna). Každá z nich je 2× broušená a díky čistému dřevu bez nátěrů i zdravotně nezávadná.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Prodám - Dřevěné bedýnky, lokalita Kladno. Nádherné, vhodné jako dárek, stohovatelné.


Neznáme lepšího pomocníka k přepravě věcí nežli dřevěné bedýnky. Parádně je poskládáte na sebe, jsou. Na dřevěné přepravky a bedýnky používáme hlavně borovicové dřevo, které díky přirozenému obsahu pryskyřice nabízí vyšší odolnost, než hojně používané dřevo smrkové. Námi prodávané výrobky tak krásně provoní Váš interiér jemnou vůni jehličí. Svou přírodní vůní a variabilitou dokážou příjemně oživit Váš.


Ak máte záhradku, viete, že debničiek nie je nikdy dosť. V tejto kategórii nájdete drevené bedničky, truhlice a truhličky, kufre a kufríky,. Naši kvalifikovaní zaměstnanci zaručují kvalitní řemeslné zpracování a plně respektují ekologické požadavky. Všechny dřevěné bedny, přepravky a bedýnky z naší nabídky jsou vyrobeny v naší vlastní truhlářské dílně z dohladka zhoblovaného a pečlivě vysušeného smrkového dřeva. V základním provedení jsou dřevěné bedýnky vždy bez povrchové úpravy, takže mají původní barvu použitého smrkového dřeva.


Za příplatek je ale možné vybavit bedny, přepravky i bedýnky. Regály : Milujeme bedýnky a milujeme regály. Zvlášť když postavíte třeba tři dřevěné bedýnky na sebe a vytvoříte tak regál s policemi. Bedýnky a přepravky Složíte do nich víno, hračky , časopisy nebo cokoliv dalšího. Ačkoliv se nám líbí přírodní barva dřeva, opálení mu zase dodá trochu šmrnc a ozvláštní jej.


Bedýnka se tak stane hezkou dekorací vašeho interiéru. Stylové dřevěné bedýnky - úložné i dárkové krabice a truhly z Velké Británie. Dřevěné krabice a přepravky do obchodu i do domácnosti nebo kanceláře. Vhodná na dekorace, ovoce, atd.


Dřevěná bedýnka vyrobená ze smrkového dřeva. Drevené bedničky nájdeme v každom starom dome, stačí teda trocha šikovnosti a určite si nájdu nové uplatnenie. Zahradní gril na dřevěné uhlí - NOVÝ. Rozměr: cca 20cm x 35cm x 13cm.


Jde o celodřevěnou bedýnku s horním průzorem a jištěnými padacími dvířky. Vhodné pro morče, křečka, želvu apod. Drátěný prohled 10x13cm.


Padací dvířka jsou boční na čele přepravky. Všechny boxy dřevěné jsou vystlané pilinami pro bezpečný přenos vína.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky