pondělí 8. května 2017

Zarges brno

ZARGES je v Evropě vedoucí firmou v oblasti technika pro práci ve výškách a logistika s obratem přes 2milionů Euro. V produktech ZARGES , kterých je na výběr více než 50 je sjednocena inovativní technologie a více než let zkušeností se zpracováním hliníku. V produktech ZARGES, kterých je na výběr více než 50 je sjednocena inovativní technologie a více než let zkušeností se zpracováním hliníku.


This service is produced. ZARGES has the right product for every need and also offers customised solutions regardless of whether these are for the service, trading, skilled trades, or business sectors, or for private applications. Zarges vedoucí postavení v Evropě.


Zabývá se dodávkou, prodejem a půjčovnou až 5druhů žebříků. S námi dosáhnete až na vrchol. Dodáváme palety, hliníkové bedny a přepravky. Jsme výrobce hliníkových žebříků, lešení a logistických systémů.


Výrobce žebříků, lešení a logistických systémů. V sortimentu naleznete opěrné, regálové a výsuvné žebříky, stojací žebříky, schody a plošiny. CAGE code lookup for million companies in 2countries. ZARGES har et egnet produkt til alle og kan også tilbyde individuelle løsninger. Inden for sektorer som service, handel, håndværk, erhverv og privat.


Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Bankovní spojení: Československá obchodní banka a. Eurobox na nářadí z kategorie Přepravní bedny a boxy pouze z kvalitního a bezpečného materiálu. Poskytujeme záruku až let, naši zákazníci profitují z kvality a především z rozsáhlého servisu. Popis činnosti: V našej ponuke nájdete kompletný sortiment techniky pre prácu vo výškach: rebríky, lešenie, schody, prechody, podesty.


Vyrábíme a prodáváme žebříky lešení a bedny. Používáte nástroj pro blokování reklamy. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Skip to Search Form Skip to Navigation Skip to Page Content Yelp.


Nabízíme žebříky, štafle, schůdky, schody, přechody, pojízdné lešení. Střešní žebříky V kategorii střešní žebříky nabízíme opěrné, stojací, víceúčelové a výsuvné žebříky. V každé podkategorii si můžete.


Popis produktu: V kategórii strešné rebríky ponúkame oporné, stojacie, viacúčelové a výsuvné rebríky. Offroad sada 2mm z kategorie Příslušenství k bednám ZARGES pouze z kvalitního a bezpečného materiálu. Kufr K4z kategorie Kufry pouze z kvalitního a bezpečného materiálu.


Hliníkové žebříky, lešení, bedny a boxy, přepravky, kufry, palety - dovoz a prodej, logistické systémy pro zdravotnícká zařízení - Medical-systems, speciální produkty pro vojsko - Hi-Tech systems. Consulte más información en Logismaket. Pořiďte u nás odolné hliníkové palety vhodné k uskladnění v regálech i přepravě na válečkovém dopravníku. Taška s dělicími příčkami z kategorie Příslušenství k bednám ZARGES pouze z kvalitního a bezpečného materiálu.


Pojízdná hliníková lešení! ZARGES - žebříky, lešení, bedny, boxy, přepravky, speciální konstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky