čtvrtek 8. června 2017

Pískovec dlažba

Dlažba typizovaná a pásová. Pískovec Pdlažba Rustik pr. Bude ideální dlažbou k vašemu bazénu, na terasu, nebo příjezdovou cestu k vašemu domu. Tato nepravidelná štípaná pískovcová dlažba je vhodná na chodníky, příjezdové cesty, kamenné terasy, kámen do altánu a na kamenné dlažby do zahrad.


Zároveň díky tvrdosti kamene ho lze použít i na místech, kde bude dlouhodobě vystaven náročným podmínkám, jako jsou například obklady, dlažby, opěrné suché zídky, ploty, přístupové cesty, dlažba okolo bazénů, chodníky a jiné. Umělý kámen a pravý kámen. Bazénová dlažba z umělého kamene.


Těžíme a zpracováváme výjimečný pískovec nazelenalé barvy. Zakázková výroba - obklady, fasády, dlažby, ostění a parapety, schody, komíny, krby. Pro vysoký obsah křemene se velmi dobře dá povrch pískovce leštit a může sloužit i jako omyvatelná dlažba v interiérech i ve velmi tenkých deskách. Celořezaný pískovec , řezané prvky.


Nejkvalitnější štípaný pískovec na našem trhu. Těrchovský pískovec je hornina sedimentárního původu, vzniklá zpevněním písků v období Paleogénu (miliónů let). V každém pásu pískovce je vžd. Produkty skladem do dnů u vás. Terchovský pískovec je materiál ze spodních vrstev a je mimořádně odolný a pevný.


Vhodný jako dlažba a na zdění okrasných zídek, plotů atd. TRIASOVÝ PÍSKOVEC, neformátovaný obkla tl. OCRA,románská dlažba, tl. Krásná a levná venkovní betonová dlažba k bazénu, na terasu či zahradní posezení, dokonale imitující pískovec. Přírodní kámen pískovec patří mezi nejpoužívanější kameny, který je velmi odolný a nelze jej poškodit.


Vzhledem k povrchové (protiskluzové) úpravě je tato dlažba vhodná především kolem bazénů. Je vyrobena z dlažebních desek z tridentského porfyru. Kamenná dlažba se dodává jako nepravidelná nebo jako pravidelná. Je zvláště vhodná pro exteriéry obytných budov, městské uličky, chodníčky a náměstí, různé pěší či cyklistické stezky, příjezdové cesty atd.


Luxusní dlažby - 1 přírodní kámen. Uplatňuje se jako obkladový materiál budov, staticky nenamáhaný stavební materiál, dlažba , je ideální materiálem pro ruční dopracování - proto má uplatnění v oblasti sochařství, zahradní architektury, ale třeba i obklady krbů. Těžený kámen z lomu Vyhnánov zahrnuje široké spektrum barev dle přání zákazníka. Dodáváme velké množství dlažeb z přírodního kamene v materiálech jako andezit, porfyr, kvarcit, vápenec, rula atd.


Křemitovápenatý pískovec žlutohnědé barvy možno použít např. NOVÝ SORTIMENT Naskladnili jsme pro Vás drcené kamenivo světlé (Timoradza) ve dvou nových veli. Proto se dlažba hodí nejen do veřejných prostor s vyšší zátěží,. Kupte si pískovcovou venkovní dlažbu, která vypadá prostě skvěle. Zjednodušeně lze horninu označit za pískovec tehdy, pokud.


Typický pískovec je svým vzhledem nezaměnitelný. Je křemenný, jemnozrnný, se světle okrovým základem probarveným hojnou, avšak velmi subtilní železitou kresbou. Indický pískovec DHOLPUR YELLOW,40x60cm,tl. Eshop s umělým i přírodním kamenem Stonecity.


Nejlepší ceny a skladové zásoby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky