čtvrtek 8. června 2017

Podhledy stropní

Plastové stropní podhledy , kazety, stropnice. Výborné izolační vlastnosti, omyvatelné. Stropní podhledy, stropní kazety. Zobrazit produkty ↓ Srovnání různých druhů stropních kazet (podhledů).


Internetový prodej stropních podhledů, stropních kazet, obkladů a desek z plastu. Jedná se o ideální řešení pro zateplení stropů. Napínané podhledy , napínané stropy, napínané stropní podhledy. Vyrábíme napínané podhledy a stropy. Od samého počátku působí v Úročnici u Benešova, v České republice.


V této kategorii naleznete stropní kazety od klasických polystyrenových přes barvené až po omyvatelné s povrchovou úpravou PVC folií. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. POZOR - NAKUPTE ZA AKČNÍ CENY ! NABÍDKA PRODUKTŮ V NAŠEM E-SHOPU. V našem případě na rošt z dřevěných latí.


K jejím přednostem patří osobitý design, velice rychlá montáž, jednoduchá údržba, dlouhá životnost (záruka let) a mnoho dalších výhod. Jsme firma, která se zabývá montáží napínaných stropů a pnutých stěn, napínaných podhledů, napínaných podhledů pro obývací pokoj, napínacích podhledů pro koupelny, napínané podhledy pro komerční prostory, napínané podhledy pro bazény aj. Napínané stropy i napínané podhledy děláme od vstupu této technologie na trh.


Nabízíme zkušenosti, kvalitu a spolehlivost. Stále častěji jsou využívány nejen pro novou výstavbu, ale hlavně při rekonstrukcích stávajících prostor nebo snížení vysokých strupů z důvodu úspory energií. V neposlení řade jsou používány speciální.


Podhledy a příslušenství. Umožní stavět interiérové stěny a příčky s vysokou mechanickou odolností a únosností. Specializovaný prodej kompletních sestav, jako jsou stropní podhledy , sádrokartony, stropní kazety, tepelné izolace, podlahy, opravné hmoty, fasády, tak i. Rozměr vzoru bez falcu 485x485x28mm. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Splňuje náročné požadavky na design a funkčnost.


Lehce demontovatelné panely. Focus B Pro přímou fixaci pomocí lepidla. Snadno demontovatelné panely. Samozřejmostí je široký sortiment doplňkových ukončovacích profilů k plastovým palubkám v odpovídajících barevných provedeních a fóliích. Většinu obkladových palubek také u nás dostanete až v šestimetrových délkách.


U nás si vybere opravdu každý. Rádi Vám představujeme realizace stropů s využitím moderních technologií, a to během jednoho dne, bez bourání, nečistot a stěhování nábytku. Pokud jste zvolili jako izolaci polystren na strop můžete nalepit stropní podhledy Eurotrend přímo na polystyren a získáte tak dokonalý plně omyvatelný a antistatiský povrch s jedinečným vzhledem. Montáž je rychlá a nenáročná.


To sice zabezpečuje konstrukce, na kterou jsou připevňovány, ty nekvalitní ale změní tvar i navzdory tomu. Minerální podhledy se vyrábí z minerální vlny, jílu, škrobu a perlitu. Mají výborné tepelně i zvukově-izolační vlastnosti.


Kazety jsou omyvatelné a. Akustický podhled může zvyšovat vzduchovou neprůzvučnost stropní konstrukce, na které je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky