pátek 18. srpna 2017

Obklad drevo

Tatranský profil patrí dlhodobo medzi najobľúbenejšie drevené obklady. Walnut Panel obklad skladom Dekoračné 3D PVC obklady sú vyrobené z vysokokvalitného PVC materiálu o hrúbke mm. Vďaka 3D efektu sa môže hrúbka panelu pohybovať v rozmedzí 3-mm.


Tieto panely sú odolné voči nečistotám, sú ohybné, vodotesné a odolávajú vyšším teplotám. Aké drevo je vhodné na podlahu, obklad či terasu? Výber tatranského profilu 26. Drevo na obklad sauny Vnútorný obklad sauny výrazne určí jej charakter.


Nižšie nájdete výber našich saunových obkladov. Ponúkame Vám na výber široké spektrum drevených obkladov. Neprekonateľné bezpečnostné dvere!


Jediné na trhu s istiacim bodom do podlahy. Do bytu, aj termo dvere do domu. Slovenský výrobca, overená kvalita.


Drevený obklad na stenu - cena a materiály Na kvalite materiálov si dávame záležať. Je vhodná pre všetkých tých, ktorí majú radi drevo ale radšej uprednostia dlažbu s motívom dreva vďaka jej vyššej odolnosti. Obklady a dlažby imitující dřevo. Košice-DP work-Podlahy, dlážkovica, obklad , podlahy s masívu,drevený obklady,drevené podlahy, tatranský profil, OSB, KVH -NSi hranoly - EUROHRANOLY, OSB dosky. Produkty skladem do dnů u vás.


Betónový obklad imitujúci prírodné drevo. Kefované a opaľované drevo Zaobstarajte si u nás kefované, alebo opaľované drevo. Získate tak jedinečný obklad , ktorý vydrží oveľa dlhšie krásny a. V našej stránke ponúkame tatranský profil a aj perodrážku obrúsenú a leštenú, ktorú môžeme použiť na obloženie napr: 1. Exterierových tatranských a. Drevo vo finálnej fáze sušíme v sušičkách na max. Po vysušení je drevo ohobľované a obrúsené na finálnu dĺžku a šírku a pripravené na expedíciu zákazníkovi.


Vďaka týmto procesom naše výrobky spĺňajú najvyššie požiadavky na kvalitu a tým aj celkový vzhľad. Keramická dlažba – mí mnoho mien. Mozaikové dekorace BASIC budou krásně vypadat jako obklad za kuchyňskou linkou. Pre bližšie informácie o Vami požadovaom odtieni, prípadne dizajne, či spôsobe opracovania, nás však kedykoľvek kontaktujte! Drevo imitujúci obklad z vibroliatého betónu.


Táto imitácia dreva na stene vyzerá skutočne dobre a masívne. Drevopanel je dostupný v rúbkach a 25mm. Pri použití jednej hrúbky získate rovnú pohľadovú stenu, pri kombinácii hrúbok, zhruba v pomere (15mm) : (25mm) bude obklad na stene štrukturovaný. Doprava tovaru do hodín Materiál k Vám dopravíme najneskôr do hodín ale vo vačšine prípadov ho vieme doviezť ešte v deň zakúpenia.


Zrubový profil sa vyrába zo smrekového dreva. Na zrubový obklad , tatranský profil – perodrážka ako aj na terasové dosky a drevená podlaha – dĺážkovica používame a doporučujeme farby od popredného Nemeckého výrobcu firmy Remmers. Taktiež je potrebné, aby ste toto drevo po pokládke ošetrili, či už lakom alebo olejom. Vďaka tomuto bude drevený obklad „dýchať“ a vydrží desiatky rokov.


Nebude hniť a nebudú ho napádať škodcovia, ako sú napríklad roztoče. Vítejte ve světě italského designu a kvality, keramických obkladů a dlažeb různých stylů, formátů, barev a povrchových úprav, s vysokou technickou i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky