pátek 18. srpna 2017

Pálené střešní tašky

Charakteristika pálených tašek. Keramické ( pálené) střešní tašky Bramac jsou symbolem pro krásu a přirozenost. Jsou vyrobeny z nejkvalitnějších surovin a propůjčují. Kvalita střešních tašek BMI Bramac i Tondach je prověřena dlouhými desetiletími. Pálené střešní tašky jsou na celý život.


Jedná se o velmi odolné krytiny s dlouhou životností, která je vhodná jak na moderní novostavby, tak na stavby historizující či dokonce historické. Nezřídka po ní sahají i památkáři při rekonstrukcích historických objektu. Určeny jsou pro šikmé střechy, rekonstrukce historických staveb a stylové novostavby.


Výhodou pálených tašek je vzhledová a barevná stálost a dlouhá životnost. Nevýhodou může být vyšší. Obvykle se jedná o materiály těžené v blízkosti samotné výrobny, právě proto mají tašky každého výrobce trošku jinou barvu i strukturu. Jak pálené tašky , tak i ty betonové mají záruku let na pevnost a mrazuvzdornost.


Pozor, záruky se vztahují na životnost střešní tašky , neplatí již na změnu barvy a povrchovou úpravu. BRAMAC dodává kvalitní taškové krytiny s dlouhou zárukou a výjímečnou trvanlivostí, esteticky příjemné v mnoha tvarech a barevných odstínech. Cílem tohoto srovnání střešní krytiny není výběr tašky od konkrétního výrobce, ale vytipování určitého druhu tašky , který plní vaše konkrétní požadavky na budoucí střechu.


Jakmile si budete jisti, že již máte j. Pálená střešní krytina - pálené střešní tašky. Přináší s sebou dlouhodobou historii a klasický estetický vzhle který je neodlučitelnou součástí každého rodinného domu. Každý z nás si jistě vybaví i jiné, ornamenty zdobené střešní tašky. TONDACH dodává kvalitní taškové krytiny s dlouhou zárukou a výjímečnou trvanlivostí, esteticky příjemné v mnoha tvarech a barevných odstínech. Představa rodinného domu se střechou bez pálených střešních tašek není příliš.


Jaké jsou pro a proti při výběru betonové nebo pálené střešní krytiny? Jaký je mezi nimi rozdíl? Nejpoužívanějšími střešními krytinami jsou v Česku tradiční pálené a betonové tašky. Stavební trh ovšem nabízí mnohem rozmanitější sortiment.


Střešní tašky Ješínky Inzerát byl odebran z oblíbených. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si už. Ke každému modelu, povrchové úpravě a barevnému provedení pálené střešní tašky se rovněž vyrábí ucelená kolekce střešních doplňků. Základní pálené tašky ve více než 1variantách vč. Nakupte ihned nebo poptejte u stavebnin v okolí a základní.


Pokud budeme uvažovat 1m² pálené střešní krytiny, dostaneme se k cca tunám páleného materiálu. K dispozici 3ks, očištěných, na paletě, v případě zájmu i podstatně více. Jsou vhodné jak pro novostavby, tak pro rekonstrukce.


Splňují nejvyšší nároky na technologii, stálost a estetiku. Tradiční vzhled této střešní pálené tašky je ideální pro historické budovy i pro novostavby. Velký výběr tvarovek a prvků střešního systému.


Kvalita pálené střešní krytiny se oproti minulosti podstatně zlepšila – její životnost by měla být minimálně padesát let. Prostřednictvím jílových kalů se povrch tašky barví do různých odstínů ( engoba ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky