středa 9. srpna 2017

Větrací mřížka kruhová

Kruhová větrací mřížka je vhodná pro odvětrání plastových palubek či fasádních obkladů. Její uplatnění je především pro odvětrání střešních. Větrací mřížka kruhová se síťovinou hnědá.


Použití: Použitelná v exteriéru i interiéru. Na zadní straně síťovina proti mušině.

Přihlaste se k odběru našich novinek Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení. Vybíráte nové větrací mřížky pro Váš projekt. Elektro Palouček prodává kvalitní větrací mřížky na fasády a pro náročné provozy, byty, sklepy, sklady a klimatizační jednotky. Naše nabídka je jednou z nejširších na trhu.


Bílá větrací mřížka plastová kruhová průměru 1mm, s mechanicky ovládanou žaluzií a přírubou pro montáž na kruhové plastové potrubí, k. Kruhové větrací mřížky se osazují do fasádních obkladů nebo plastových palubek pro zajištění dostatečného odvětrání obkladu.

Nerezová větrací a ventilační mřížka kruhová MVM150bVA nerez-matt kompatibilní se vzduchovody rozměru průměru 1mm s nerezovou síťkou proti hmyzu. Kč - Kč v obchodec. Je vhodná především pro domovní použití, na WC, do koupelny, kuchyně, skladu, garáží atd. Určena pro vzduchovody rozměru 1mm.


Vhodná pro odtah digestoře. Tato větrací ,k plastová mřížka se hodí na WC, do koupelny, kuchyně, skladu, garáží atd. Je vyrobena z ABS plastu (drží si stálost barvy i na sluníčku). V naší nabídce najdete větrací mřížky kovové, velmi odolné větrací mřížky z nerezu, větrací mřížky plastové a větrací mřížky se samotížnou žaluzií.


Kombinovaná hliníková mřížka AV 2o průměru 2mm je vhodná pro kombinaci větrání a nasávání. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nerezová větrací mřížka s přírubou na potrubí o průměru 1mm vhodná zejména pro instalaci na fasádu pro odtah digestoře, koupelny a dalších. Možnost síťky nebo zavírání.


Průměr mřížek byl vybrány tak, aby. Mřížky ze stabilizovaného plastu. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp.

Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn. Instalace Nasadit do typizovaných trub, do stavebních otvorů (silikon). Aktivní plocha se neuvádí. Lze upevnit do otvorů různých rozměrů.


Předmětem činnosti firmy jsou zejména vývoj a konstrukce plastových a kovových výrobků a zpracování termoplastů technologií vstřikování do forem. Kulatá bílá plastová větrací a ventilační mřížka kruhová na zeď a fasádu, konstruovaná pro kombinaci větrání a nasávání s regulovatelnou žaluzií a uzavíratelná, vhodná pro nástěnnou i stropní montáž a vyrobena z. Kč mřížka větrací kruhová 1mm bílá se síťovinou HACO. Ventilační mřížka kulatá s regulací MV 1mm bVR.


IGC mřížka kruhového vzduchotechnického potrubí je určena pro vnitřní nebo vnější montáž. Vnější průměr 1mm, nástavec 1mm. Plastová kruhová mřížka se síťkou.


VENTILÁTORY REKUPERACE POTRUBÍ A DÍLY VĚTRACÍ MŘÍŽKY PLASTOVÉ KULATÉ VĚTRACÍ MŘÍŽKY ŽALUZIE PROTIDEŠŤOVÉ MŘÍŽKY KO. Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky