středa 9. srpna 2017

Vitráže do oken

Opravy a restaurování kostelních oken. Provádíme opravy a restaurování chrámových a kostelních oken včetně demontáží a montáží. Přímý vstup do eshopu s vitrážemi ZDE. Vyrábíme náhrobní desky dle požadavků zákazníka. V naší nabídce vám nově vyrobíme vitrážové výplně do oken i dveří.


Je celkem jedno, jestli objednáváte. Skla dostanou ještě jasnějších odstínů barev a výsledek vždy upoutá pozornost. Technikou vitráže lze vytvořit předělovou příčku, ale také zajímavé svítidlo. Můžete si pořídit i závěsné dekorativní vitráže do oken či obrazy v podobě vitráží a koneckonců i napodobeninu pravé vitráže. Inspirace, návody a nápady pro rodiče, učitele a pro všechny, kteří rádi tvoří.


Vitrážových oken bylo od středověku do současnosti vyrobeno nepočítaně. Jsou součástí těch nejcennějších památek na našem území (a samozřejmě i jinde v Evropě a po celém světě). Je tedy zřejmé, že pro jejich. K pověšení do oken , nebo do prosvětlenějších prostor. Některé k postavení na stolek.


Vyrábí se v nejrůznějších barevných provedení. Níže je možné objednat také závěsné vitráže do oken. Také vám vyrobíme vitrážové výplně do oken i dveří. Ve své práci, kromě tradiční techniky skládání vitráží do olova, rád využívám tyto technologie : spékání skla v peci ( fusing ), pískování skla , broušení skla, tiffany.


Světlo, které prochází barevným a čirým sklem, přejímá barvu, lesk a reliéfní povrch vitráže a takto obohaceno prostupuje do daného interiéru. Moderní vitráž je také elegantním řešením v případě potřeby rozptýlení pohledu z exteriéru skrze výplně dveří a oken. Katedrály je lepší používat do oken a dveří. U vchodových dveří a venkovních oken lze vitráže vložit do izolačního dvojskla (tepelná izolace, snadná údržba). Ozvláštněte svoje okna , dveře nebo stěny originálními vitrážemi, které vám.


Vitráže lze umístit i do izolačního dvojskla (v případě oken a venkovních dveří). Vitráže do oken , vitráže do dveří,vchodové dveře,vitráž výroba,leptané sklo, vitráže Praha. Svou výrobu obohacuji o skleněné mozaiky.


Barevné mozaikové výplně oken se objevují již od antiky. Největší rozvoj klasické vitráže však souvisí zejména se stavbou středověkých katedrál. Vitráže do olověných profilů - Okna, dveře, dělící stěny, atd. Lampy, lustry, drobné i větší závěsy do oken, krabičky, šperkovnice, stojánky na ubrousky, vitráže do kuchyňských dvířek, do dveří a do oken.


Vitráže mají v dnešním moderním interiéru svoje uplatnění. Získávají si stále větší oblibu u zákazníků, zejména v použití do dveří, oken a kuchyňskýc linek. Tento pin objevil(a) jisli.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Stáhněte si úžasné obrázky zdarma s motivem Vitráže Oken. VITRÁŽE : technika Tiffany, ozdoby do oken Nové zboží Všechno zboží Oděvy, móda Módní doplňky Kabely, tašky Šperky Keramika Dekorace Svíčky Svícny. Zhotovujeme nové vitráže do oken , dvěří, kuchyňských linek.


Pískování: - pískování skla a zrcadel - pískování do rozměru 3x2m - plošné - vzorové - dle katalogu nebo návrhu zákazníka Interiéry: Zajišťujeme kompletní vybavení in.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky