čtvrtek 12. října 2017

Asfaltový šindel

Střešní asfaltový šindel obdélníkového tvaru s termoaktivním lepícím pruhem na spodní straně šindele. Vyrobeno z oxidovaného asfaltu. Použitá skelná rohož zajišťuje dlouholetou životnost. Střešní šindel nabízíme v barevných odstínech červené a hnědé. Jak pokládat střešní šindele IKO správným způsobem?


Tento návod na pokládku šindelů ukazuje postupné kroky instalace: - instalace podkladního pásu - návod na pokládku úžlabí.

Za více než let je dokonale vyzkoušena a ověřena v našich. Kvalitní finský střešní šindel KATEPAL se vyznačuje svou dlouhou životností a nenáročnou údržbou. Poskytuje veškerý komfort moderní střechy.


Povrch je tvořen tlakově zaválcovaným posypem z keramizovaného probarveného granulátu. První celoplošně samolepící laminovaný šindel od firmy IKO. O tom, ako postupovať pri montáži asfaltových šindľov, sa dočítate v článku Správna montáž asfaltových šindľov a najčastejšie chyby pri ich kladení. V nabídce je ucelený sortiment zahrnující širokou škálu druhů, tvarů a barev.


Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.

Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Strešný asfaltový šindeľ hranatého tvaru s termoaktivným lepiacim pruhom na spodnej strane šindľa. Ceníková cena 20Kč. Prémiový samolepící střešní šindel. Zobrazit barevné varianty-.


Jsou sice vhodné na jakýkoliv typ střechy, ovšem svou kvalitou. Finský střešní asfaltový ( bitumenový ) šindel Super Katepal je lehká střešní krytina určená pro střechy domů s moderním designem. Finská kvalita, asfaltový střešní šindel s životností let a. Prodám palety asfaltové lepenky = cca 2m2. Zboží je prodáváno po baleních = m2. Je vhodný zvlášť pri pamiatkových objektoch.


Odvetrávanie strešného plášťa Strešný plášť zatepleného podkrovia, musí byť odvetraný priebežnou vzduchovou medzerou: prívod vzduchu pod odkvapom, odvod strešnými odvetrávačmi, ktoré osadzujeme čo najvyššie pri hrebeni. TAB je tvořená šablonami z pásu. Střecha pokryta asfaltovým šindelem je po mnoho let bezúdržbová, má vysokou odolnost proti povětrnostním podmínkám.


Asfaltová krytina - kanadský šindel. V nabídce střešních asfaltových šindelů IKO je ucelený sortiment zahrnující. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


This right column is widget ready!

Add one in the admin panel. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Spodní strana je opatřena částečnou samolepící vrstvou. Když se před více než dvaceti lety objevily na českém trhu první dovezené asfaltové šindele, nikdo tak úplně nevěděl, co si s nimi počít. Nakoľko realizácia strechy nie je jednoduchá záležitosť, uprednostňujeme so zákazníkom osobný kontakt, na ktorom si dohodneme všetky detaily realizácie.


Gutta Guttatec 4TAB - asfaltový střešní šindel hranatého tvaru. Superglass Biber je šindel vysoké kvality, vyráběný na skelné. Onduline Bardoline TOP obdélník je lehký asfaltový střešní šindel nabízející kreativitu a trvanlivost.


Katepal asfaltový střešní šindel vysoce kvalitní lehká střešní krytina s dlouhou životností, atraktivní vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky