středa 18. října 2017

Heluz překlady

Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy , překlady a komíny. Nabízíme také materiály pro zdění – malty pro tenkou spáru, pro celoplošnou tenkou spáru, zdicí pěnu a tepelněizolační malty. Montáž nosných překladů v obvodovém zdivu Heluz.


Videospot vyrobila společnost TV-VIDEOPRODUKCE, s. HELUZ překlad 2 délka 100cm. Upřesnit parametry systém. Spřažené překlady se skládají ze dvou částí – vlastního keramobetonového prefabrikovaného překladu a tzv. Tyto překlady lze i kombinovat s izolantem pro dosažení. Zdít můžetejak na pěnu, tak na tenkovrstvé lepidlo.


Heluz nosné překlady lze použít pro otvory vnitřních i venkovních, obvodových zdí. Při použití tepelné izolace mezi překlady, dosáhnete zvýšení tepelně izolačních vlastností a zamezíte vzniku tepelných mostů. Vodící lišty, ve kterých se spouští lamela, jsou namontovány z vnější strany do pouzder integrovaných v ostění. Výpočet materiálu pro zděné konstrukce Spočítat materiál.


Heluz nabízí kvalitní cihly s různými parametry, stropy, překlady i komíny pro tuhá, kapalná či plynná paliva. Jsou nosné, mají v sobě již zabudovanou tepelnou izolaci a hlavně v nich je integrována schránka pro umístění stínících systémů (venkovních žaluzií nebo rolet). Použití jako plně nosné překlady nad dveřními a okenními otvory. Používají se jako překlady nad okenními otvory v obvodových stěnách.


Vaše objednávky sdružujeme a tak garantujeme dodání i. Vyrábame tehly s rôznymi parametrami, stropy , preklady a komíny. Ponúkame tiež materiály na murovanie - malty pre tenkú škáru, pre celoplošnú tenkú škáru, murovaciu penu a tepelnoizolačné malty. Vyský stupeň zastínění, nižší tepelné ztráty a nižší hluk z ulice a snadná instalace – to jsou výhody rolet do překladu Heluz.


Tento typ je univerzální a je možné instalovat oba typy stínící techniky. Cihly, překlady, komíny, stropy. Správně vypálená cihlářská hlína dokáže keramickým výrobkům zajistit maximální pevnost, dlouhou životnost.


Cihlová stavba s výrobky Heluz dýchá, je prodyšná a nabízí kvalitní a zdravý domov. Heluz se specializuje na výrobu a dodej komplexního cihelného systému pro hrubou stavbu, akustické zdivo, cihly pro nosné příčky, tepelně-izolační cihelné bloky, nosné překlady , keramické stropy, nepálené cihly a komínové systémy. Odběr možný ve Svatoslavi u Tišnova. Pro překlady nad dveřními a okenními otvory ve vnitřních i vnějších stěnách. Ploché překlady Heluz 1jsou určené pro stavební otvory nenosných stěn.


Nosný překlad se z něj stává až ve spojení. Technická řešení cihlového systému Porotherm a Terca Klinker ke stažení ve ve formátu DWG a PDF. Vnitřní zdivo obvodové zdivo doplňkové cihly překlady nosné a ploché roletové překlady. Nosné roletové a žaluziové překlady.


Keramické nosné překlady. Jedná se o nosný překlad. Máme ploché překlady, které jsou vhodné nad dveřní a případně okenní. The website server is using IP address 81.


Tyto nosné překlady jsou určené pro použití nad dveřními a okenními otvory ve vnitřních i vnějších stěnách. Popis: prodám překlady heluz ,218x12x7cm za 4kč. Mám i zdici maltu a zakládací Maltu.


Prodán zbytek cihel ze stavby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky