pátek 13. října 2017

Obrubník silniční cena

V základní nabídce jsou silniční obrubníky rovné, nájezdové, přechodové a obloukové. Bohaté využití mezi uživateli najdou betonové SILNIČNÍ OBRUBNÍKY. Vibrolisované obrubníky slouží k oddělení chodníků a dalších ploch od vozovky. Jsou totiž ideální nejen k ohraničení příjezdové cesty či k oddělení cesty od pěší zóny, ale také skvěle poslouží k vymezení zahradnických chodníků nebo k vyřešení převýšení na zahradách.


Nejžádanějším produktem z této kategorie je BEST - PARKAN, klasický a všem známý parkový obrubník , který nabízíme hned v několika barevných variantách. Nově nabízíme tento metrový obrubník také ve výšce cm. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Použití: ideální použití jako obruba masivního chodníku a cest, kde ja pohyb nákladních aut. Lze při položení použít i jako nájezd.


Povrch: hladký beton, barva šedá přírodní beton. Obrubníky silniční , zahradní i chodníkové vyrábíme z vysoce kvalitního betonu. Každý typ obrubníků je určený pro jinou zátěž, vybírejte proto vždy za konkrétním účelem.


Výše uvedené ceny jsou bez DPH, cena se rozumí EXW – Lom Prosečnice, bez obalů a palet. Ostatní výrobky z kamene vyrábíme a kalkulujeme dle zadaných požadavků individuálně. Palisádový obrubník vám moderně, efektivně a nesmírně atraktivně oddělí jakoukoliv soukromou či veřejnou plochu.


Palisády dokonale poslouží k jednoduchému, a přesto atraktivnímu zakončení vydlážděné plochy. Obrubníky jsou tradičním řešením pro ohraničení zpevněné plochy nebo rozčlenění terénu. Obrubník silniční 100x30xšedý Brož - Stavebninystastny.


Ryze česká firma se stavebním materiálem Kamenná prodejna Grafické návrhy koupelen. Uplatnění nachází při oddělení motoristických a pěších komunikací. Univerzální betonový silniční obrubník s vysokou kvalitou a životností.


BEST obrubník KERBO 300x500x250mm přírodní. BEST Kerbo jsou jednovrstvé obrubníky z vibrolis. Bežná cena = Odporúčaná maloobchodná cena. Osobní odběr v Semilech. Dopravu si zajišťuje kupující.


Volat můžete kdykoli vč. Případně SMS - ozvu se Vám. OBRUBNÍKY se používají k oddělení pojezdové komunikace nebo chodníku od okolního terénu. Silniční obrubníky josu ideální nejen k ohraničení příjezdové.


Třídit podle: Název Cena. Sleva: Cena : 7Kč bez DPH. Své uplatnění nachází především na různých průtazích měst, na městských i obecních komunikacích.


Betonový silníční obrubník. CSB – OBRUBNÍK SILNIČNÍ T, Výška, Minimální expediční množství, Cena bez. Nabízíme vám několik typů obrubníků v různých velikostech, které svou životností zvyšují estetičnost a funkčnost každé stavby. Všechny obrubníky mají vysokou odolnost vůči fyzickému namáhání. Skladem Novinky Položky v akci.


Kategorie Obrubníky a krajníky má následující podkategorie: Krajníky. Cena hrubé stavby na klíč záleží na náročnosti stavby, terénu, geologických podmínkách a lokality, na použitých materiá. Prodám žulové silniční obrubníky. Při odběru celého množství je cena Dohodou.


Již mám pouze cca 5běžných metrů ! Do nabízeného sortimentu patří zejména dlažební.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky