pondělí 16. října 2017

Obvazový materiál

Gáza skládaná s vatovým jádrem. Provozovatel eshopu Asker s. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Náš sortiment zahrnuje kvalitní obvazový materiál. Nabízíme elastická obinadla, fixační obinadla, kompresivní obinadla, tejpovací pásky a další.


Obvazový materiál Obvazy, obinadla a náplasti jakéhokoliv druhu, v jakémkoliv množství. Od nás jich budete mít vždycky zásobu – dodáváme je totiž v několikatisícových baleních. Obinadlo elastické krepové je vyrobeno ze 1 nebělené bavlny a spandexových vláken s tažností 1, se plastovými sponami. Chrání ránu před nečistotami, vlhkostí, vznikem infekce i mechanickým drážděním. Zdraví a léky Zdravotnické potřeby Zdravotnický materiál Obinadla, obvazy, gázy, folie Obinadla, obvazy, gázy, folie Rychlou pomoc při odřeninách a popáleninách vám poskytnou obvazy a obinadla z naší nabídky.


The fastest way to find the answer is to consult the FAQ - Frequently Asked Questions. If you can´t find the answer? Then fill out the Contact form and we will.


Role o délce metru jednotlivě balena v plastovém obalu. Obvazové a krycí materiály máme rozděleny dle nejčastějších účelů jejich použití. Středně savý podkladový materiál k vyměkčení pevné nebo. Mezi obvazový materiál řadíme například sterilní či nesterilní kompresy (ty se používají jako krytí rány), gázu, tampóny, hotové obvazy. Sterilní kompresy jsou vyrobeny z netkaného textilu o složení viskózy a polyesteru.


Tkanina je skládána do formy kompresů o čtyřech vrstvách. V nabídce Zelené hvězdy nechybí gáza pro operační sál, tampóny a roušky, fixační náplasti, oční krytí nebo podkladová vata. Vybírejte si Obvazové materiály podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Buničitá vata ze 1 celulózy se vyznačuje vysokou savostí, nepráší a je příjemná na dotyk. Free Delivery on Eligible Orders!


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Odšťavovač na čerstvý džus Odštavňovač Sencor vám může každé ráno snadno připravit čerstvý džus plný vitaminů z různých druhů ovoce a zeleniny. Speciální trojrozměrné obvazy začala testovat Krajská nemocnice v Pardubicích. Dokáží snížit bolest a lépe léčí hluboké rány. Cílem naší výzkumné práce bylo zjištění úrovně znalostí sester v oblasti chronických ran a moderních obvazových materiálů, jakožto i zájem.


Převážně gázovitá krytí , která sice nemají vlastní terapeutický účinek, ale pomáhají v hojení drobných akutních ran. Hydrofobní mikrosíťka, která tvoří vrstvu přiléhající k ráně zabraňuje přilepení krytí k ráně. Absorpční polštářek se velmi dobře. Základní obvazový materiál , pro rychlé ošetření by měl být k dispozici v každé domácnosti. Evelína je bezešvé hadicové obinadlo pod sádru s vysokou příčnou i podélnou pružností.


Avoca - tyčinka k zástavě krvácení. Praktická tyčinka k rychlému zastavení drobného. Lze uplatnit pro objednávky nad 5Kč Sleva se nevztahuje na produkty označené Prodej za velkoobchodní ceny.


Odesláním e-mailové adresy udělujete souhlas. Do katalogu Více informací. Jednorázové sterilní operační krytí Jednorázové sterilní operační k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky