úterý 17. října 2017

Pěnové sklo desky cena

Evropě se řadí mezi výrobce, kteří maximálně využívají potenciál odpadového skleněného střepu jako výrobní suroviny. Foamglas Společnost AZ FLEX a. Tím pěnové sklo zabraňuje dalšímu negativnímu ovlivňování základové desky. Takto řešená základová deska má oproti klasickému zakládání množství výho které šetří spotřebu energie (např. na vytápění).


V minulosti chápali projektanti i koncoví zákazníci pěnové sklo jenom jako náhradu klasického kameniva pod základovou desku. A stejně s ním i zacházeli. FOAMGLAS PERINSUL jsou speciální bloky vyrobené z materiálu s vysokou hustotou a pevností v tlaku používané k odstranění tepelných mostů. Sklo navíc není schopné vodu absorbovat, takže desky z pěnového skla nemění své rozměry ani při nízkých teplotách vlivem mrazu.


Základové desky izolované pěnovým sklem zabraňují až uniku tepla podlahou a tím šetří Vaše peníze. PĚNOVÉ SKLO JE NEJVHODNĚJŠÍ MATERIÁL PRO BUDOVÁNÍ ZÁKLADOVÉ DESKY NÍZKOENERGETICKÝCH NEBO PASÍVNÍCH DOMŮ. V CENĚ UVEDENÉ U KAŽDÉHO PROJEKTU NENÍ POČÍTANÁ DOPRAVA.


Příspěvek představuje nový a ne zcela běžný stavební materiál, který vznikl teprve nedávno. Jde o uměle vyráběné kamenivo vyrobené recyklací odpadního,. Použitím kombinace štěrku a desek z pěnového skla získáváte jedinečné řešení tepelné izolace stavby od základů až po střechu. Stavební eshop a půjčovna. CZK Kč Obvyklá cena 475.


Seznamte se proto s postupem zakládání na pěnovém skle značky Glapor. A nyní to drahé pěnové sklo. A další vrstva kročejové.


Pěnové sklo FOAMGLAS PERINSUL desky (115x115x4mm) 35Kč. Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online! V současnosti už může pěnové sklo konkurovat dalším tepelně izolačním materiálům.


Vyrábíme pěnové sklo REFAGLASS, které má mnoho vynikajících vlastností pro široké využití hlavně ve stavebnictví. Na trh dodáváme desky z pěnového skla , o základních rozměrech 8x 600mm. Sklo , skelná vlákna a výrobky z nich.


Soukromí investoři nepotřebují při manipulaci žádnou těžkou stavební techniku. Materiál si mohou upravit sami jen klasickým hráběmi. Při stavbě základové desky pomocí pěnového skla není třeba budovat tak hluboký základ jako při použití klasického kameniva. To samozřejmě znamená méně. Vlastnosti štěrku a postup výroby se pravidelně kontroluje, čímž je garantována požadovaná kvalita materiálu.


Horní a spodní líce izolačního bloku jsou kašírované asfaltem a laminované fólií. Pěno sklo je izolace z recyklovaného skla. Nejčastěji je využíváno pod základové desky.


Naší výhodou jsou velké skladovací prostory. Neomezujeme odběr vysokým počtem kusů. Cena s DPH za m³ Chybí: sypané Bydlení.


Polystyrén je přežitý, stavte na pěnovém skle A-GLASS. Vám rovnou plovoucí základovou desku. Stačí zadat do vyhledávače plovoucí základová deska, pěnové sklo a nějaké informace se Vám zobrazí.


Nejenom, že ušetříte za beton, ale i za betonářsk. Chystáte se ke stavbě základové desky , podlahy či střechy? Využijte moderní řešení tepelné izolace – pěnové sklo A-GLASS.


Základová deska má zásadní vliv na izolační vlastnosti stavby. Navíc je lehké, tvarově stálé a odolné proti stárnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky