čtvrtek 12. října 2017

Samonivelační stěrka den braven

Den Braven , Váš partner pro dodávku chytrých systémových řešení pro stavebnictví. Již přes let náležíme k předním světovým producentům tmelů, silikonů, polyuretanových montážních pěn, technických aerosolů nejvyšší kvality a dodavatelům chytrých systémových řešení stavební chemie. Den Braven Opravná stěrka na beton FINAL 25kg je dostupná přímo na prodejně. Sami si tedy můžete vyzkoušet tento produkt a zhodnotit, zdali by Vám vyhovoval.


V případě Vašich dotazů, Vám rádi poradíme. Samonivelačni hmoty se používají pro vyrovnání nerevnostní, tvorbě pevných ploch pro pokládku. Vyrovnání povrchu podlahy.


Samonivelační hmota pro menší i velkoplošné vyrovnání hrubých nerovností především betonových podlah v síle - mm, během jednoho úkonu při. Společnost Den Braven Czech and Slovak vyrábějící stavební chemii nově otevřela významně rozšířený výrobní závod v Přerově. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí samonivelační stěrky Den. Samonivelační stěrka Rovný, pevný a hladký povrch je základ úspěchu při provádění podlahářských prací. Moderní stavebnictví umožňuje docílit takového povrchu prostřednictvím stavební chemie, konkrétně použitím samonivelačních hmot pro podlahové systémy.


Rovinu musíte dělat sami a stěrka vám to usnadní tím, že je poměrně tekutá. Nesmíte ošidit penetraci, nedá se to vylepšit větším naředěním. Bez penetrace rychle tuhne, protože podklad z ní bere vodu. Když ji přeředíte, její složky se usazují, jako když máte příliš řídký beton. Samonivelační hmota na podlahy PREMIUM S2- pro vyrovnání podkladu Limit pro odběr: Odběr výrobků Den Braven (kategorie Den Braven ) v hodnotě min.


Následně se kladou finální vrstvy podlahových krytin např. Není mrazuvzdorná a vhodná. Vhodný jako vyrovnávací vrstva na vytápěné podlahy nenamáhané na obrus. Flexibilní samonivelační hmota na podlahy QUARTZ PLUS THERMO - pro vytápěné podlahy Limit pro odběr: Odběr výrobků Den Braven (kategorie Den Braven ) v hodnotě min.


Lokální oprava podkladu. Lepidla na podlahové krytiny. Systémy omítkových a maltových směsí.


Samonivelační potěrová směs cementu, plniv a speciálních zušlechťujících přísa s PE vlákny do interiéru, vytvrzující hydratací,vytváří trvale jednotný a soudržný podklad. Lze také použít na nesavé podklady (při použití Adhézního můstku Den Braven) jako je stará soudržná a pevná dlažba. Popis DEN BRAVEN opravná stěrka na beton QUARTZ VÝPLŇ Je výplňová sanační malta na bázi cementu, jemného plniva a modifikujících přísad s výbornou přilnavostí k betonovému podkladu a výztuži, trvale odolná vodě, povětrnostním vlivům a mrazu. Díky výbornému rozlivu dokáže vyplnit spáry okolo – mm a také různé nerovnosti. Samonivelační vyrovnávací hmota Den Braven pro běžné použití v domácnostech i komerčních prostorech.


Dobrý rozliv a vysoká pevnost. Další slevy stavebnin na Kupi. Hledáte kvalitní STAVEBNINY? Máme pro Vás něco navíc. StavMaChem, správná volba.


Nakupte výhodně ještě dnes a získejte služby ZDARMA. SCHONOX SP (Cementová samonivelační stěrka na velké zatížení - 25kg). Pro kompletní proces zateplení fasád.


Vhodná na lepení izolantů i stěrkování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky