úterý 17. října 2017

Turniket škrtidlo

Jsme předním oddavatelém zdravotického materiálu. Také dodáváme výukové modely do policii, armádu, hasiče a mnoho dalšího. SWAT-T víceúčelové ČERNÉ. Granule hemostatické CELOX 15g. Obvaz taktický víceučelový Uriel Silver Multi Banda.


C-A-T (Combat Application Tourniquet) je vyvinuto na základě požadavků Armády US tak, aby si jednotlivec mohl v bojových podmínkách pomoci sám. Aplikaci zvládne po krátkém zacvičení opravdu každý. CAT GEN je už dlhú dobu jedinečným. FMA MIC je určené k zástavě, většinou tepenného, krvácení. Jednoduchá aplikace, kterou (v závislosti na rozsahu poranění a hlavně odolnosti jedince) zvládne i. Zaškrcovadlo (nesprávně škrtidlo ) – pryžový nebo textilní pásek určený k zástavě krvácení, většinou tepenného (arteriálního).


Bylo zjištěno, že až všech odvratitelných úmrtí v boji je zapříčiněno masivním vykrvácením z končetin. KLIKNI - OTOČ - ZAJISTI. Navrženo pro rychlé použití, inovativní provedení SAM XT vyžaduje méně otáček vratidla a umožňuje jednodušší, rychlejší proškolení a intuitivní použití.


TK-4L bylo vyvinuto HandH Medical jako sn. Obsahuje vratidlo připojené k pásku, který prochází celým obvodem turniketu. Contextual translation of tourniquet into Slovak. Human translations with examples: zoberte turniket , priložte turniket , odstráňte škrtidlo , odstráňte turniket.


Nabízíme široký sortiment zdravotnického, vojenského, výukového a záchranného materiálu. V naší nabídce naleznete vše co potřebujete! CAT (Combat Application Tourniquet) je určené k zástave, väčšinou tepnového, krvácanie. A co takhle turniket škrtidlo ? Tato hyper moderní pomůcka vám pomůže zastavit i tepenné krvácení, dá se dokonce použít.


TET Je unikátním víceúčelovým prostředkem ke kontrole krvácení. Byl vytvořen pro vojenské a civilní taktické ozbrojené týmy. Jedná se o pás pošitý suchým zipem, kterým prochází šňůrka provlečená vratidlem, pomocí kterého turniket stahujeme. Součástí celého škrtidla je plastová základna, do které po stažení turniketu uchytíme vratidlo, aby se nemohlo škrtidlo povolovat. Turniket využívá tlaku k zastavení krvácení, je to dokonal.


Oproti klasickému pryžovému škrtidlu je tenčí (tím pádem pružnější) a mnohem delší (1cm), jeho aplikaci usnadňují ornamenty natištěné na škrtidle. Výhodou tohoto škrtidla oproti již zmíněným škrtidlům s vratidlem, je možnost stavění krvácení v oblastech, která nejsou anatomicky. Aplikace MET je blesková, škrtidlo je dostatečně. Jeho smysl se dá použít do jediné věty: škrtidlo zachraňuje životy. Profesionální taktické škrtidlo Skladem od 7Kč.


Miroslav Fedurco: podľa SSS je význam slova turniket jednoznačný. V medicíne sa používa škrtidlo , manžeta. Taktické škrtidlo vychází z úspěchu americké armády a jejího efektivní škrtidla C. Toto taktické škrtidlo je stejně jako originál určeno pro aplikaci jednou rukou.


Light držák na škrtidlo Takže se tu budeme bavit o zlaté střední cestě. Po zajištění vhodné polohy paže s natažením v lokti se přiloží škrtidlo ( turniket ),. Vyžádání LZS do min nebo dříve. Odpovězme si na otázku dříve , než koupíme něco špatně.


Všechny produkty v této kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky