čtvrtek 2. listopadu 2017

Podlahové linoleum

Vyspělá technologie umožňuje vyrobit podlahové krytiny z PVC v takové kvalitě, že často nepoznáte, že se jedná pouze o dokonalou imitaci různých druhů parket, prken nebo dlažeb. Podle způsobu použití jsou PVC podlahy rozděleny na bytové a zátěžové. Linoleové produkty společnosti Forbo Flooring se značkou Marmoleum jsou přírodní podlahové krytiny spojené s udržitelností. Podlahové krytiny RIVA Patříme k největším prodejcům podlahových krytin v ČR.


Nabízíme široký sortiment podlahových krytin pro koncové zákazníky i velkoobchod. PVC podlahy, alebo syntetické linoleá patria medzi klasické podlahové krytiny, ktoré sa tešia veľkej obľube. Vyznačujú sa vysokou životnosťou a odolnosťou proti poškodeniu, či opotrebeniu.


PVC podlahy sú nenáročné na údržbu a dobre tlmia akýkoľvek hluk, čo ocenia najmä vaši susedia. Na výber máte z veľkého množstva vzorov, od imitácie parkiet, dlažby, či kameňa. PVC je podlahová krytina, ktorá sa znova dostáva do našich domácností vďaka veľkej palete farieb a kvalít. Jeho použitie je všestranné od domácností, škôl, kancelárií, zdravotných zariadení až po športové haly a telocvične. Co je to PVC skoro zadarmo?


Výrobci dodávají PVC v metráži v rolích o délce cca bm. Z těchto rolí se odřezávají jednotlivé řezy pro zákazníky. Linoleum je materiál čistě přírodního charakteru.


Suitable For All Industries. UK Stock, Fast Delivery. Call Us Today For a Quote! Free UK Delivery on Eligible Orders!


Navzdory skutečnosti, že náklady na dobrý linoleum může překročit náklady na dlaždice, je. Je odolná vůči vlhkosti i vodě a lze realizovat i na podlahové topení. Tuto krytinu lze dobře svařovat, její pokládka je tedy podobná, jako v případě běžného PVC.


V současné době dodáváme linoleum v pásech dvoumetrové šíře určené pro lepení, nebo jako čtvercové či obdélníkové lamely. Tyto lamely se spojují systémem CLICK a výsledkem je plovoucí podlaha z linolea. Kombinací barevných odstínů linolea na jedné podlahové ploše může být dosaženo naprosto originálního vzhledu podlahy.


Společnost V-PODLAHY, s. Má antibakteriální účinky a prokázanou dlouhou životnost. U linolea si můžete různě kombinovat různé dílce a barvy. V katalogu najdete širokou škálu barev pro mnohé využití. Po rozkliknutí některé z níže uvedených kategorií se rozbalí nabídka produktů z Vámi vybrané kategorie. Amazing Prices -From £32.


Díky struktuře materiálu je linoleum zařazeno mezi bezpečné podlahové krytiny a je vhodné do prostor, kde hrozí uklouznutí častěji nežli jinde. Používá se nejen v bytech, ale také ve veřejných prostorech, kancelářích a. Vyspelá technológia umožňuje vyrobiť podlahové krytiny z PVC v takej kvalite, že často nespoznáte, že ide len o dokonalú imitáciu rôznych druhov parkiet, dosiek alebo dlažieb. Podľa spôsobu použitia sú PVC podlahy rozdelené na bytové a záťažové. Zdravotně nezávadné podlahy od světových výrobců. Vinylové podlahy, dřevěné podlahy, PVC, CV podlahy, korkové podlahy a koberce.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! PVC v rolích (řezový program) vám zdarma nařežeme na potřebnou délku. Dokonalými imitáciami dreva, alebo kameňa sa dá za zlomkovú cenu vytvoriť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky