pondělí 11. prosince 2017

Aretace řetízku žaluzie

Schéma horizontální žaluzie. Pro žaluzie náhradní díly, držák řetízku, spojka řetízku žaluzie, oprava zaluzii, náhradní díly na žaluzie, řetízek na žaluzie, boční silon, držáček řetízku Odeslání dílů do cca dnů po příchodu platby, nebo po objednávce na dobírku. Dvoudílný držák pro uchycení kuličkových řetízků horizontálních žaluzií, pro nejpoužívanější řetízky žaluzií s průměrem kuliček mm. Aretace k zajištění řetízku žaluzie.


Dvoudílná univerzální aretace pro upevnění řetízku horizontální žaluzie. Rozteč středů otvorů pro upevnění mm.

Prim nabízí možnost brzdy, která umožní zastavit žaluzii bez aretace řetízku. Kvalitní provedení - kovové pouzdro, trojboký drát pro stabilní funkci, jednoduchá bezporuchová převodovka, barevné varianty lamel, horního a dolního profilu, sladění barev textilních pásek a žebříčku. Držák řetízku pro ovládací řetízek žaluzie s průměrem kuliček mm. Vhodné pro nejpoužívanější řetízky žaluzií s průměrem kuliček: mm. ISOLINE pro plastová okna a eurookna.


Univerzální použití pro řetízek o průměru mm. Zajistí řetízek po vytažení, aby žaluzie zůstaly vytažené. Dvoudílná aretace pro upevnění řetízku horizontální žaluzie - háček řetízku - držák pro kuličkový řetízek.


Lze použít pro řetízky s průměrem.

Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách? S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na. Doplňkovým sortimentem je spojovací materiál, záslepky, konzole, garnyže, žaluzie , lišty, ochranné rohy, nářadí, lepidla a tmely, vrtáky.


Díky úzké specializaci jsme dosáhli nejen vysoké odbornosti v poradenství, ale také obrovského záběru sortimentu prakticky ode všech výrobců a dodavatelů v ČR i zahraničí. Výměna utrženého řetízku nebo výměna spojky řetízku. Silon udržuje žaluzii ( resp. lamely žaluzie ) ve správné vzdálenosti od okna a to především je-li okno v. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Slouží k tomu aby se řetízek nepletl a zároveň udrží žaluzii v jakékoli poloze. Pokud je řetízek přerušen v místě plastové spojky (např. z důvodu ztráty spojky) a je vyvlečen, lze tento řetízek znovu navléci a spojit novou spojkou.


Klec řetízku na žaluzie Isoline - cena za kus. Telefonická asistence zdarma, možnost dovozu a montáže našimi profesionály. Horní profil žaluzie je hliníkový a schovává celkový mechanismus žaluzie.


K hornímu profilu (foto 1) vám sladíme barvu ovládacího řetízku (foto 2) a spodní zátěžové lišty (foto 3). V naší prodejně zakoupíte náhradní díly pro žaluzie , rolety, těsnění do oken a dveří a další doplňky. Interierová horizontální žaluzie s brzdou, zastaví v jakékoli bez aretace řetízku Interierová horizontální žaluzie s brzdou částečne sklopená.


Horizontální celostínící žaluzie zcela sklopená Horizontální celostínící žaluzie.

Při ovládání na pravé straně táhneme za pravou stranu řetízku, pomocí kterého se lamely pomalu spouštějí směrem dolů. V případě ovládání na levé straně platí obrácený postup. Pro naklápění lamel stáhneme lamely dolů.


Náhradní díly pro řetízkové horizontální žaluzie -univerzální sada pro všechny výrobce!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky