pondělí 11. prosince 2017

Nosné překlady porotherm

Preto sa odporúčajú hlavne nad otvory v obvodovej stene. Vyrábajú sa v dĺžkach od m do m odstupňovaných po m pre rozpony až m. Kompletný preklad sa zhotoví vyskladaním z potrebného počtu prefabrikátov v. Preklad má v reze rozmery x 2mm. V jedenácti závodech v České republice vyrábí cihelné bloky pro vnější a vnitřní zdivo, keramobetonové překlady a keramické polomontované stropy značky Porotherm a střešní krytinu značky Tondach. Náročnějším zákazníkům nabízí také lícové cihly (klinkery) a obkladové pásky Terca či cihlovou dlažbu Penter. Používají se jako plně nosné prvky nad okenními a dveřními otvory ve zděných stěnových konstrukcích.


Překlady Porotherm KP 1a 1se vyrábějí z podélně děrovaných. Překlad Porotherm KP jsou dodávány po 20ti kusech na nevratných dřevěných hranolech rozměrů 75x75x9mm a jsou sepnuté paletovací páskou. Vložit do oblíbených produktů.


Se systémem Porotherm postavíte stavbu rychle,levně,jednoduše. Roletové překlady VARIO. Nosné překlady jsou velice důležité pro zajištění pevného řešení nadokenní, či naddveřní části stavebního otvoru v nosné zdi. Nosné překlady svou konstrukcí přenášejí tlak vrchní části nad stavebním otvorem do okolní konstrukce, tedy nosné zdi, sloupů, či pilířů. Protože ploché překlady jsou velmi štíhlé prefabrikáty, nejsou nosné samy o sobě.


Nosnými se stávají teprve ve spojení s nad nimi vyzděnou nebo vybetonovanou spolupůsobící nadezdívkou – tlakovou zónou. Keramické ploché překlady Porotherm 1se používají jako plně nosné prvky nad okenními a dveřními otvory ve zděných stěnových konstrukcích. Dle volby jejich varianty a užití lze využít výho k nimž patří stejná výška jako. Stavebniny Hrubá stavba Zdicí prvky Keramické zdicí materiály POROTHERM.


POROTHERM keramické překlady se využívají jako nosné i nenosné. Výpočet materiálu pro zděné konstrukce Spočítat mat. Bestel bij de groothandel. Stavební překlady jsou vyráběny z různých materiálů, které určují jejich vlastnosti — zejména nosnost.


Cihelné překlady Porotherm KP Delka 125cm vyška Použite. Jsou opatřeny manipulačními oky. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Přestože jsou Porotherm překlady KP VARIO k dispozici v rozměrech od až do m, lze na stavbě rychle, jednoduše a bez metru zjistit, o jakou délku se jedná.


Stavebníci tuto informaci najdou uvedenou vždy přímo na tepelněizolačních prvcích, které jsou nedílnou součástí dodávky. Ploché překlady Porotherm se používají jako nosné prvky nad otvory ve stěnových konstrukcích. Keramický překlad Wienerberger Porotherm KP 1(šířka 1mm). Porotherm nabízí i cihelné překlady Porotherm KP které se používají jako plně nosné prvky nad okenními a dveřními otvory ve zděných stěnových konstrukcích.


Návod na přesné usazení najdete na webu výrobce nebo si ho vyžádejte u prodejce. Nadměrně velké stavební otvory se překlenují překlady , které vždy musí navrhnout statik. Pro přesnější usazení se.


Založení první řady nosného zdiva jsme si již troufli sami, posloužila nám k tomu zapůjčená zakládací sada Porotherm - cca. Vedle překladů nad okenní a dveřní otvory nabízíme také překlady se schránkou pro vnější žaluzie. Odběr možný ve Svatoslavi u Tišnova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky