čtvrtek 14. prosince 2017

Prahy pod dvere

Prodáváme dřevěné dveřní prahy , bukové, ve všech délkách. Nabízíme klasické dveřní prahy a jako novinku prahy oblé frézované. Drevené prahy oblé a hranaté sú interiérový doplnok pod dvere a zárubne. Prahy sú vyrobené z dreveného masívu, dubu alebo buku a namorené (alebo aj nenamorené) na odtieň podľa vzorkovníka.


Bukové mezipokojové prahy dodáváme v surovém provedení (nelakované) a bez montážních otvorů. Lze je k podlaze lepit a šroubovat. DREVENÉ PRAHY – BUK Orech – morený a 2x lakovaný. Tieto prahy sú vhodné pre vchodové (exteriérové) dvere , balkónové a bezbariérové dvere , dnu aj von otváravé, jednokrídlové a dvojkrídlové. Pri výbere zvážte potrebu dokúpenia príslušenstva v podobe plastového profilu, ktorým sa dosiahne prerušenie tepelného mostu, k dispozícií je tiež krycí profil, vyrovnávacie podložky a tesnenia.


Nachýlené podlahy, nerovnaké výšky susediacich miestností či dvere , ktoré sú osadené v šikmej zárubni. Ak pod dverami miestností roky chýbali prahy. Vysoko kvalitné drevené prahy , či už buk, alebo dub, s úpravou, alebo bez, upravený presne na mieru, si môžete vybrať jedine u nás na interierdvere. Prah je interiérový doplnok, ktorý vymedzuje priestor v spodnej časti zárubne.


A zároveň slúži na vyplnenie medzere pod dverami. Materiál má dlhú životnosť a vysokú nosnosť. Povrch dreveného prahu je opracovaný bez povrchovej úpravy.


Ako správne vybrať drevené prahy pod dvere ? Ako doplnok k sortimentu dverí ponúkame zákazníkom prahy a to klasické,ako aj štetinové a automatické padajúce. V ponuke máme aj celý rad tesnení a. Sú vhodné najmä ku vchodovým dverám, dverám do garáže, špajze a miestností, kde chceme zamedziť prieniku hluku. Prahy ke dveřím jsou často opotřebované, sešlapané a tedy již neplní svůj účel. Jejich hlavní funkcí je utěsnení vstupu do místnosti či bytu a tím zabránění pronikání průvanu, úniku tepla z místností a neodmyslitelnou funkci mají i při vzniku požáru. Dubové a bukové drevené prahy rôznych farieb a rozmerov.


Kliky Skla do dveří Panty do dveří Dveřní lišty Zámky do dveří Samozavírače Dveřní prahy Větrací mřížky Okopové plechy Padací lišty Dveřní pouzdra. Průvodce výběrem Časté otázky Jak objednat Dokumenty ke stažení Proč nako. Popis: Práh pod posuvné dveře VW T4. Dobrý den, rád bych se zeptal, jak ideálně řešit prahy případně nějaké kartáče na interiérové dveře.


Aktuálně jsou instalovány dveře na. Kapota Naraznik Blatnik Celo Priecka Dvere Mriezky Znak Lista Lista pod svetlo Kryt podvozku plastove podbehy Prah prahy Lemy Strecha. Je určený pre dvere s otváraním do vonkajšej aj vnútornej strany. Termo prah s prídavným profilom. Prah zabraňuje zatekaniu vody pod dlažbu a má tepelno-izolačné vlastnosti.


Magnetické prahy sú vhodné pre staré i nové dvere z rôzneho materiálu. Vyrábajú sa v zlatej, striebornej a bronzovej farbe. V domoch, kanceláriách, hoteloch, nemocniciach, obytných domoch pre seniorov alebo pre osoby so zdravotným postihnutím – magnetické prahy ALUMAT pre interiérové dvere uľahčia bezbariérové.


Prosím Vás napíšte mi kde sa dávajú lišty - prahy - keď sa robí plávajúca podlaha. Mne to namontoval jeden ešte zatiaľ nemenujem toho pána rovno pod dvere.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky