čtvrtek 14. prosince 2017

Primalex klasik

Poznejte výhody barev a nátěrů značky PRIMALEX , které se vyznačují vysokou kvalitou díky unikátnímu složení. S námi budete mít vymalováno raz dva. Hľadali ste: Primalex klasik 5kg - farbykosice. Na internetové stránkce Vzorník barev jsou zobrazeny vzorníky odstínů.


BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. REACH) v platném znění Lazurovací lak na dřevo Datum vytvoření: 12. Interiérová disperzní vysoce bílá barva. HG, kittfort, olejová lazura.


Klasik INTERIÉROVÁ DISPERZNÍ VYSOCE BÍLÁ BARVA - doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, chodby, kanceláře, prodejní prostory. Za tímto vzorníkem stojí náš vlastní vývoj, který umožňuje zajímavě řešit podobu fasád a omítek s produkty Primalex. Fasádní vzorník zahrnuje paletu 2barevných odstínů , které obsahují jak klasické barevné odstíny, tak i moderní určující trendy v exteriérech.


Primalex Standard Bílý vnitřní malířský nátěr kg Tradiční bílý nátěr klasického typu pro nenáročné aplikace. Vysoce propustný pro vodní páry. Je obarvitelný tekutými. Get without the ads.


Skip trial month free. Video návody, pracovní postupy - barvy HET attractivecz. Unsubscribe from attractivecz? Nakoupíte také Barvy na zeď, fasádní barvy, Barvy na dřevo, Barvy na kov a další.


Het maliarsky náter Klasik je určený k náterom minerálnych, sádrových a sanačných omietok, muriva, sadrokartónu, sádrovláknitých a drevovláknitých. Primalex BETON EFEKT vytvára vernú imitáciu prírodného „surového“ betónu s jeho charakteristickou štruktúrou, ktorá dodá interiéru industriálny. Primalex PLUS Bílý je nejprodávanější a nejoblíbenější produkt značky Primalex v oblasti vnitřních malířských nátěrů. Současná receptura zachovává osvědčené vlastnosti – výbornou kryvost a vysokou otěruvzdornost a zároveň garantuje jeho vyšší bělost (min. BaSO4) a hluboce matný konečný vzhled produktu.


Popis: Primalex POLAR Bílý nabízí dokonalou bělost, která projasní váš interiér. Díky pečlivému výběru nejkvalitnějších kalcinovaných vápenců a vysokému podílu titanové běloby můžeme garantovat nejvyšší stupeň „polární“ bělosti (min. BaSO4). Het Klasik je určen k nátěrům minerálních, sádrových a sanačních omítek, zdiva, sádrokartonu, sádrovláknitých a dřevovláknitých desek, betonových panelů a monolitů, papírových tapet k tomu určených, tapet ze skelných vláken apod. JUPOL CLASSIC je vysoce paropropustná malířská barva, kterou rychle a snadno osvěžíte stěny vašeho domova.


Barva, které věříme už téměř let! JUPOL Classic je vyrobená na základe vodnej disperzie polymérnych spojív. Používa sa na dekoračnú ochranu stien a stropov v obytných a obchodných budovách. Až doteraz som mal vybratú fialovú farbu, buď klasik color alebo primalex color. No teraz som zbadal klasik color zelená svetlá a veľmi ma zaujala.


Obývacia stena bude biela vysoký lesk. Obývačka má ma budem natierať plochu o rozlohe cca 40m2. Koľko spotrebujem farby pri náteroch.


S touto barvou prosvětlíte každou tmavou chodbu či místnost. Primalex Tekutá tónovací barva antracitová 5ml (0) Remal vinyl color mat tyrkysově modrá kg. Primalex Polar je otěruvzdorný vnitřní nátěr s vysokou bělostí a výbornou kryvostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky