pondělí 18. prosince 2017

Typové rodinné domy

Katalog typových projektů rodinných domů. Snadné hledání vhodných projektů podle zadaných parametrů. Typové rodinné domy Vytvořili jsme pro Vás několik typových projektů rodinných domů, které bychom Vám rádi představili.


Výhodou všetkých viacpodlažných domov je malá zastavaná plocha a oddelenie obytnej a odpočinkovej časti domu do dvoch poschodí. I zde máte jako klienti možnost podílet se do značné míry na tvorbě domu, volbě jeho základních parametrů a tedy i ovlivňovat jeho cenu. Chcete si prohlédnout typové rodinné domy v tištěné podobě? Přizpůsobíme je také pozemku a zvolenému způsobu vytápění.


Cílem našeho ateliéru je poskytnout klientům komplexní servis a klidný a spokojený průběh při realizaci jejich stavebních záměrů. Rodinné domy - G SERVIS Společnost G SERVIS CZ, s. Moderní rodinné domy Vyberte si některý z našich návrhů moderních domů. Jedná se převážně o individuální studie rodinných domů, ale i domu na klíč. Dodáváme projektové dokumentace rodinných domů a následně postavíme hrubou stavbu.


Stavíme rodinné domy systémem, který izoluje a přitom dýchá. Na Vašem pozemku a nebo pozemku, který Vám rádi zajistíme si můžete od nás nechat postavit bydlení vašich snů. Nabízíme tři energetické varianty tepelné náročnosti domu. Tyto rodinné domy jsou součástí ucelené nabídky katalogu typových projektů NÁŠ DŮM čítající 7rodinných domů.


Jak na energeticky úspornou rekonstrukci či přístavbu? Nový rok možná přinesl nové pl. Z katalogu typových rodinných domů od společnosti G Servis cz jsme vybrali rodinných domů, které jsou ideální pro stavbu svépomocí. Individuální projekty a výstavba. Doladíme Vaše vize, nebo je společně profesionálně vytvoříme.


Projektová dokumentace rodinného domu od 25. Jen projekt k povolení, nebo kompletní cesta stavbou. Ultra nízkoenergetické domy , montované rodinné domy , typové a individuálne drevodomy. Staviame rodinné domy na kľúč v prevedení montovaná drevostavba.


Bungalovy mají jednoznačnou výhodu. Obvodové i vnitřní svislé konstrukce tvoří jednovrstvé oboustranně omítnuté zdivo. Všechny námi nabízené domy jsou vyráběny z materiálů šetrných k životnímu prostředí. Garance kvality staveb nových domů je doložena dlouholetým fungováním na českém trhu a mnoha spokojenými zákazníky. Typové projekty mají řadu nepřekonatelných výhod.


Naopak nevýhody byste hledali jen stěží. TYPOVÝ PROJEKT PASIVNÍHO DOMU JE PRO VÁS TO PRAVÉ, POKUD. Stavíme dřevostavby na klíč, ale dodáme vám i stavebnici dřevostavby svépomocí.


Terasy BambooGard jsou skvělou volbou pro zahradní odpočinek. Nepotřebují nátěr terasovým olejem, nešednou, netvoří dřevité třísky, jsou odolné. Firma Veritas Stavby nabízí zákazníkum komplexní servis od prvotní stavby levného nízkoenergetického a pasivního domu po dodávku vybavení a nábytku.


Moderní bungalov svou dispozicí a praktickým uspořádáním patří mezi nejoblíbenější dřevostavby. Vedle výběru z typizovaných projektů domů realizujeme stavby podle jiných projektů a návr. Aby byl rodinný dům co nejvíce úsporný, je potřeba využít moderní technologie topení, ohřevu vody a chlazení.


Databáze projektů rodinných domů. Katalógové rodinné domy s aktuálnym rokom vydania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky