čtvrtek 5. dubna 2018

Akátové řezivo

Zákazková výroba, vysoká odolnost proti větru a. Vedle tuzemského truhlářského řeziva naleznete v nabídce naší společnosti rovněž exotické řezivo s původem z Asie, Afriky a Ameriky. Naše stavební hranoly jsou vhodné pro nosné stěnové konstrukce. Jakékoli množství zakoupeného materiálu Vám rádi dovezeme kamkoli si budete přát, a to za cenu krajně příznivou.


Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva, palubky, podlahová prkna, terasová prkna, spárovky, plotovky, OSB desky, hranoly KVH a lepené BSH. Jsme držiteli certifikátu na výrobu konstrukčního řeziva, které vyrábíme z dřevin smrk, jedle, borovice, modřín a dub. Kulatina jehličnatá,kulatina listnatá, řezivo listnaté, řezivo jehličnaté,přířezy,hranoly,Sušené truhlářské řezivo ,truhlářské řezivo ,spárovka.


Výroba a prodej: palivové dřevo Mladá Boleslav, dřevo na topení, řezivo , akátové kulatiny a mulčovací kůra. Vyrábíme palivové dřevo Mladá Boleslav, dřevo na topení, řezivo a akátové kulatiny. Okrasné dřeviny ( okrasné kmeny, modřínová kůra ) Společnost WOOD CITÉ, s. Dovážíme a zpracováváme pro Vás dřevo z celéh. Vítejte na webu provoněném čerstvě nařezaným dřevem.


Rozhlédněte se a kontaktujte nás s jakýmkoli dotazem či přáním! Běžné názvy: Akát , Akát černý, Robinia, Akát. Latinský název: Robinia pseudoacacia. Místo původu: středovýchod USA.


Rozměry stromu: výška m, průměr. Suché akátové řezivo , jedině od Akát Tyl Written on 24. Zajímavé akátové pláty,,kytičky,, o průměru cca 1m,tl až 15cm. Různé druhy dřevěného stavebního řeziva například pro dřevostavby rovněž nabízíme ve svém sortimentu.


U nás naleznete stavební materiál pro realizaci dřevostaveb, krovů a střech. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online v. V nabídce našeho eshopu najdete prkna, hranoly, fošny, prkna, střešní latě, stavební řezivo , stavební dřevo, které dodáváme v různých rozměrech a délkách na míru. Suché truhlářské řezivo je používáno k výrobě masivního nábytku jako jsou kuchyňské linky, skříně, stoly, židle.


Slouží také jako vstupní materiál pro stavební truhláře k výrobě dveří, oken, schodišť, podlah, prahů, lišt a latí. Stavební řezivo – trámy, latě, prkna, hranoly , kůly …. Při odjezdu vás můžeme vytížit štípaným palivovým dřevem, nebo frézovanou akátovou kulatinou na. Vyrábíme stavební konstrukční řezivo , hranoly , desky, střešní latě, …. Přední český výrobce akátového dřeva, akátové kulatiny a řeziva pro dětská hřiště či. Obkladová prkna kartáčovaná. Prodáváme palivové dřevo z pily, štípané palivové dřevo a dříví, stavební řezivo , dřevo na topení , akátové kulatiny a kůly, frézované akátové dřevo na houpačky.


Tak jako akát je vzácné dřevo a na trhu je málo k prodeji. Nabízíme akátové dřevo na otop, zabýváme se výrobou kůlů,. Vhodné na celoroční vytápění. Akát je exotická dřevina a člověk by si řekl, že to u nás ani neroste. Prodáváme kvalitní stavební a truhlářské řezivo a také impregonované akátové a dubové kůly.


Ty jsou vhodné pro majitele sadů, vinic, k oplocení lesních kultur a pro chovatele dobytka. Sídlíme v obci Velká nad Veličkou, okres Hodonín. Prodáváme nářadí a nástroje pro profesionály i kutily.


Akátový polotovar šířkově omezený, max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky