čtvrtek 5. dubna 2018

Střešní krytina asfaltové pásy

Pokládka probíhá pomocí nahřátí asfaltu plynem a natavení na podkladní konstrukci. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. V případě, že požárně-technické předpisy nepovolují použití hořáků, jsou vhodné samolepicí pásy za studena.


U zelených střech musí být použity speciální asfaltové tavitelné pásy odolné proti prorůstání kořenů tzv. Levné plechové krytiny, střešní krytina levně. Nosným podkladem je nejčastěji beton , který je třeba vždy penetrovat asfaltovým penetračním lakem.

Na dřevěné bednění z požárního hlediska nelze pásy natavovat přímo, proto se používají pod natavovanou skladbu celoplošně přibité separační pásy. Oxidované asfaltové pásy Guttabit R 3H je možné dále použít i proti zemní vlhkosti, ale v kombinaci s nátěry horkým asfaltem. Při skladování musí být role chráněny před přímým slunečním zářením, povětrnostními vlivy a jinými zdroji tepla, které by mohly způsobit u pásů deformaci.


Užívá se pro doplňkové hydroizolační funkce v. KATEPAL – je střešní šindel finské provenience, vysoce kvalitní, který představuje opravdovou světovou špičku mezi asfaltovými střešními šindeli. Základním zdrojem pro výrobu asfaltové směsi je destilát ropy, který je upraven do výsledné zpracovatelné podoby oxidací. Jde o skládanou střešní krytinu.


Bežně ji dělíme na asfaltové šindele - ty jsou běžnější a asfaltové pásy.

Asfaltová střešní krytina. IKO, vhodné jako střešní krytina šikmých střech altánů. Tyto pásy se vyznačují vynikající odolností vůči UV záření. Jedná se o tužší materiál, který je i odolnější vůči bodovému zatížení, ale nemá tak elastický charakter jako pásy SBS.


Samostatná hydroizolační krytina pro méně náročné stavby. Skladem – ihned k odběru Náhled Detail. KVK PARABIT doplňuje portfolio dalších stavebních výrobků, jako jsou suché maltové a. Plnohodnotná střešní krytina. Hydroizolační pás z oxidovaného asfaltu s vložkou ze skleněné rohože a povrchovou úpravou barevným hrubozrnným posypem. Zoznam modifikovaných asfaltových pásov.


Modifikované asfaltové pásy Speed Profile SBS pásy. Elastobit GG TOPSpeed Profile S. Střešní systémy Lindab představují kompletní a ucelenou nabídku všech potřebných prvků a doplňků, které zajišťují bezvadnou funkci střešního pláště. Ke každému typu krytiny Lindab přísluší originální doplňky. Na přání jsou také vyráběny jakékoliv klempířské prvky ve stejném barevném provedení jako je dodávaná střešní krytina. Těžká střešní krytina, to jsou na našem území odedávna běžně používané pálené keramické tašky a dnes již tradiční a stále hojněji volená novinka, tašky betonové.


Mezi lehké střešní krytiny řadíme šindele (většinou asfaltové), krytinu plastovou a plechovou, vláknocementovou, břidlice a dřevěný šindel. Střešní krytina Střešní krytina chrání objekt před vnějšími vlivy a zabezpečuje požadovaný stav vnitřního prostředí.

Pro zastřešení plochých střecha se používají asfaltové pásy (oxidované a modifikované) a PVC fólie. Jednoduchá manipulácia a osadenie. Střešní asfaltové modifikované a asfaltové pásy vedag.


Firma Vedag spolupracuje s firmou ICOPAL. Střešní pás vedag RDI 3D který imituje střešní krytinu. INDEL BARDOLINE : Vzhledem k přírodnímu charakteru posypového materiálu mohou jednotliné šablony BARDOLINE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky