čtvrtek 13. prosince 2018

Žulové odseky

Dále dodáváme lomový kámen netříděný i žulové odseky. ULOVÉ DLAŽEBNÍ KOSTKY – STROJNĚ ŠTÍPANÉ Štípané žulové dlažební kostky, jsou tradičním produktem pro kvalitní úpravu chodníků, parkovacích ploch, silnic i ploch s vysokým zatížením. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nabízíme opracované hrubé žulové výrobky: žulové dlažební kostky v různých velikostech (od mozaiky až po velké dlažební kostky), žulové krajníky, žulové haklíky, rigolový regulační kámen, kamenivo do gabionů, žulové bloky, žulové valouny, menhiry do zahrady. Odseky od kostek je zbytková surovina vznikající při produkci dlažebních kostek.


Bývá využíván jako zásyp do betonu, k tvorbě divoké dlažby nebo jako hrubý štěrk. Nepravidelná dlažba od výroby kostek, vhodné na pochozí i pojezdové plochy. Celý náš sortiment - žulové kostky, rigolový kámen, štípané krajníky, žulové bloky, lomový kámen, odseky od kostek - najdete na webu v zálo.


Nabízím žulové odseky , použití na komunikace, parkovací plochy, výplň gabionů, atd. Pokládka na plocho využívá největší plochy jako pohledové. Odseky - divoká dlažba je jako dlaždice, většinou se klade do betonu, protože nemá nosnost. Na výrobky Slezské žuly, spol.


Z pruduktů ušlechtilé kamenické výroby nabízíme krajníky a obruby, žulové masivní prvky, žulové desky (řezané, leštěné), prvky zahradní architektury (lavice, fontány, okrasné kameny apod.), případně i jiné výrobky atypických rozměrů dle přání zákazníka. Z tuny materiálu se položí cca mdlažby. Prodám žulové odseky cca mvelikost odseků od malech až po cm. Do nabízeného sortimentu patří zejména dlažební.


Nejlacinější materiál v přepočtu na mjsou žulové odseky. Prodám kupu žulových štěpek , odseků a velkých kamenů. Odseky – divoká dlažba díky svým rozměrům (plochy nebo klíny) umožňují pokládku na plocho nebo na výšku.


Vhodné na sestavení mozaiky do zahrady nebo na dodláždění rohů a ohybů. Většina odseků bude delší než širší a tedy všechny odseky jdou jením směrem. Díky svým nepravidelným tvarům a různým odstínům působí mnohem efektněji než klasické dlažební kostky. Určení: Doporučujeme jako finální nášlapnou vrstvu chodníků, pěších zón, dvorů i cest s pojezdem a pro j. Liberec, žulové dlažby Jablonec nad Nisou, žula Turnov, kamenná dlažba Semily, kamenné dlažby Liberecký kraj, dlažby Praha.


Zámková dlažba Provádíme pokládku venkovní zámkové dlažby všech dostupných tvarů a barev. S přečtením uvedených rad získáte jistotu, že určité kroky jsou prostě správné udělat. Když je uděláte, zaručeně ušetříte buď hned nebo tím. Zde najdete informativní ceníky některých našich výrobků. Mimo žulové kostky nabízíme i široký sortiment produktů z přírodního kamene.


Jako jsou odseky, vazáky, dvojkostky, placáky, šlapáky aj. Kostky jsou vhodné pro exponované plochy, mechanicko-fyzikální vlastnosti našich materiálů jsou zárukou jejich dlouhé životnosti. Velikost je dle požadavku zákazníka, jedna strana rovná – žulové odseky. Dlažební kostky štípané.


Popis: – nabízím kvalitní žulové odseky nepravidelných tvarů na přírodní pochůznou i pojezdovou dlažbu. DPH, DPH , cena celkem. Dále haklíky, krajníky, obrubníky, soklový kámen, záhozový kámen, solitéry.


Dále řezané výrobky jako řezaná mozaika, řezaná dlažba a obrubníky. Z hlinecké žuly vyrábíme dlažební kostky, silniční krajníky, obruby, haklíky, schody. Kamenictví Mramor Bohemia s. Hlinska je předurčená díky svým vlastnostem a vysoké odolnosti vůči vlivům počasí pro stavění cest, chodníků, podezdívek a obkladů budov či schodišť.


Vytisknout stránku Poslat od.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky