pátek 8. února 2019

Dřevěné sruby ceník

Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování. KANADSKÉ SRUBY a ROUBENKY stavíme výhradně podle přání zákazníka. INDIVIDUÁLNÍ SRUBOVÉ DOMY – NA MÍRU VAŠIM PŘEDSTAVÁM! Kompletní ceník srubových domů KONTIO na našich. Zastavěná plocha: 1m 2: Užitková plocha: 1m 2: Půdorysné rozměry: x 1Cena hrubé stavby bez DPH: 1. Objevte zdravé bydlení ve srubovém domě!


Dřevěné stěny přirozeně regulují vlhkost prostředí a udržují optimální klima. V létě si naplno vychutnáte osvěžující chládek, v zimě pak příjemné teplo. A tu atmosféru prostě budete milovat. Na sruby z kulatiny používáme výhradně dospělé stromy, které těžíme v nadmořské výšce přes 6metrů. Všechny naše dřevěné sruby proto mají výborné energetické vlastnosti , takže šetří vaše finance.


Kanadské sruby z masivní kulatiny za nejvýhodnější ceny v ČR se zárukou let. Jsme největší výrobce kanadských srubů v Evropě. Dřevěné stavby se díky vlastnostem dřeva ohřívají pozvolna, kdy se rychle ohřeje vzduch, dřevo naakumuluje teplo, které se pak pomalu vydává, protože se ohřívá pouze tenká vrstva dřeva. Pro naše klienty stavíme “individuální domy”, nezaměřujeme se na “typové stavby”, proto není možné připravit univerzální ceník. Představte si srub či roubenku jako květinu.


Její vůni, krásu, přirozenost. Jak dýchá, kvete a září na slunci. Hlavním cílem naší firmy je spokojený klient, proto nabízíme služby na nejvyšší úrovni, abychom byli schopni dostát veškerým našim závazkům. Výsledkem je dlouhodobá spolupráce s oboustranně výhodnými podmínkami.


Díky našim dlouholetým zkušenostem a optimalizaci technologických postupů Vám nabízíme výhodné ceny a vysoký standard námi. Budujeme dřevěné sruby nejstarším a zároveň nejpoctivějším způsobem tzv. Nemíříme nutně za nejnižší cenou, ale za co nejlepší možnou kvalitou. Sruby a roubenky - cena. Všechny nabízené sruby a chaty jsou vyrobeny z opracovaného,vysušeného kvalitního severského smrkového dřeva.


Víkendové chatky jsou většinou jednopatrové , případně s podkrovím nebo galerií , s terasou nebo bez terasy. Pro realizaci lze vybírat dřevěné chaty, které jsou na našich stránkách nebo chatu kompletně odlišnou dle vašeho specifického přání. Naší filozofií je co nejširší používání masivních dřevěných prvků v lidském prostředí. Dřevo je totiž trvale obnovitelná přírodní surovina.


Používáním dřeva tak dáváme možnost každému stromu, aby byl prospěšný i po svém pokácení a uvolnil tak místo mladému stromu. Výběr dřeva jako stavebního materiálu pro Váš. Věříme, že naše práce vás přesvědčí o tom, že i dřevěné domy mohou být moderní, vhodné do městského i venkovského prostředí a splňují požadavky i těch nejnáročnějších klientů na exkluzivní a přitom úsporné bydlení.


Dispoziční řešení a celkové rozměry lze přizpůsobit individuálním představám a požadavkům investora. Katalog obsahuje několik rozdílných typů. Stavíme masivní dřevěné ploty a ohrady vhodné zejména do venkovského prostředí.


Našimi zákazníky jsou zejména majitelé venkovských usedlostí, ponzionů, zemědělských farem, koňských stájí, chat a chalup po celé ČR a SK. Dnes již tradiční srubové stavby z kulatinového masivu, známé také pod pojmem kanadské sruby , známe především z Kanady, USA, Nového Zélandu, Finska, Norska. Dřevěné rekreační chaty,se dodávají uměle vysušené na optimální vlhkost, v přírodním stavu, tj. Nátěr lze domluvit v rámci montáže, za příplatek. Dřevostavby, sruby , montované domy, zahradní chatky Stále více lidí upřednostňuje dřevostavby, protože obrazně řečeno takto jsme stále v kontaktu s přírodou.


Další nezanedbatelnou výhodou, kterou se pyšní dřevostavby, jsou krátké dodací lhůty za přijatelné náklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky