pátek 1. února 2019

Impregnace zdiva

Speciální impregnace s účinnými látkami odpuzujícími vodu a olej. K ochraně leštěného a surového přírodního kamene, betonových dlaždic, cotto. Jednosložkový vodou ředitelný roztok, vytvářející účinnou hydrofobizační ochranu všech druhů savých podkladů. Vlastnosti Vodoodpuzující. Smartseal dodává impregnační nátěry na cihly a zdiva bez obsahu rozpouštědel, bohaté na polymery s vysokou vodoodpudivou schopností.


Nátěry slouží jako izolace pro cihly a zdivo, umožňuje jim dýchat a zabraňuje tak vlhkosti. Výborně proniká do otevřených pórů podkladu, což zajišťuje dlouhodobou odolnost vůči vodě, přesto však je nátěr propustný pro vodní páru v obou směrech. Sanace zdiva svépomocí injektážním krémem.


Poradenství a realizace sanace a injektáže zdiva. E-shop materiálu pro sanace zdiva. Pokud jsou stavební povrchy, zejména u kamene, betonu, cihelného zdiva a podobně již narušeny vlivem prostředí, jsou nesoudržné, sprašné, nebo již nelze dosáhnout dokonalého vyčištění před impregnací, používají se k ošetření hydrofobní zpevňovače. Reaktivní impregnace na siloxanové bázi obsahující organická rozpouštědla. Ochrana povrchů savých materiálů, betonu, cihelného zdiva , pískovce a ostatního kamene proti působení vody.


Netvoří film, neuzavírá póry v podkladu. Den Braven impregnace zdiva Prime 1l. Nano impregnace je vhodná nejen na lícové zdivo, ale na veškeré minerální povrchy jakou jsou např. Barvy pro stavební aplikace, silikonové prostředky pro ochranu staveb, stěrkové hmoty, tmely, injektážní mikroemulzní prostředek proti vzlínající vlhkosti. Vysoká účinnost impregnace pro ochranu proti znečištění, zejména prostřednictvím mechu a řas.


Určený pro impregnaci všech druhů savých podkladů před klimatickými vlivy nad. Zvýšení odolnosti betonu a zdiva vůči chemickým rozmrazovacím látkám a posypovým solím. Impregnace betonových povrchů a zdiva.


Mechanická metoda se 1 účinkem vyschnutí zdiva. Cena za dopravu vám bude sdělena po dokončení objednávky dle hmotnosti a vzdálenosti dodávky. Cena se může lišit od cen v kamenných prodejnách.


Dobrý den, čím ošetřit nízkou zídku ze starých cihel využívanou v zahradě jako odpočívadlo? Přípravky vhodné pro impregnace kamene, impregnace betonu, impregnace dlažby, cihel a jiného zdiva , obkladů, fasád i omítek. Pro preventivní ochranu zdiva proti plísním a sanaci zdiva napadeného dřevomorkou domácí. DŘEVOSAN profi Určený zejména pro profesionální preventivní ochranu stavebního dřeva máčením proti dřevokaznému hmyzu, houbám a plísním v interiéru i exteriéru a dále proti prorůstání dřevokazných hub zdivem a sanaci plísní na zdivu. Dlažby, obklady, zdiva položek Omezit špinění spár mezi dlažbou nebo ochránit dlažbu či sanitární keramiku před usazováním špíny je s pomocí nanoproduktů snadnou záležitostí.


Vosková impregnace se řadí do skupiny těch dražších, ale určitě splní to, co od ní očekáváte. Z dalších prostředků na ochranu cihelného zdiva existuje například HG impregnace speciálně pro cihelné zdivo anebo jiný typ impregnace vhodné jak pro cihelné, tak i pro betonové zdivo. Plošné hydroizolace Související sanační opatření. Vytvořením dodatečné hydroizolace vlhkého zdiva nelze v naprosté většině případů považovat. Hydrofobní impregnace chrání povrch savých materiálů, betonu, cihelného zdiva , pískovce a ostatního kamene proti působení vody.


Vytváří vodoodpudivý povrch a poskytuje trvanlivou. Nedocenitelná vlastnost nanoimpregnace je odolnost ošetřených klinker obkladů a lícového zdiva proti degradujícímu UV záření. Hydrofobní a olejofobní impregnace Nanobala výrazně zvyšuje odolnost povrchu vůči změnám venkovních teplot a přimrzání námrazy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky