čtvrtek 7. února 2019

Izolace orsil

ISOVER vyvíjí, vyrábí a prodává materiály z polystyrenu, minerální i skelné vlny pro tepelnou izolaci, ochranu před hlukem i požární bezpečnost. Orsil Značka ORSIL představuje stejného výrobce jako u značky ISOVER výrobky ORSIL jsou z čedičové vlny. Výrobky z čedičové vlny jsou velmi kvalitní a šetrné k přírodě a životnímu prostředí. Prodáváme tepelnou, zvukovou a protipožární izolaci z minerálních vláken na šikmé. E-shop: stavebniny-rychle.


Nový internetový obchod e-shop STAVEBNINY-RYCHLE. Tepelná izolace od Baushop. Nakupujte tepelné izolace v e-shopu, který se osvědčil mnoha zákazníkům.


V našem internetovém obchodu Baushop. Nabízíme stavebniny a stavební materiál všech výrobců za nejlepší ceny, izolace ISOVER, ORSIL , BACHL. Průmyslové izolace ROCKWOOL Technical Insulation poskytuje tepelné, akustické, protipožární a energeticky efetkívní řešení izolací pro technické instalace v spracovatelském průmyslu, loďařském průmyslu a stavbách na moři.


Zde můžete stahovat a prohlížet certifikáty vztahující se k výrobkům tohoto výrobce. Přílohy: certifikateuceb. Desky Orsil N jsou vhodné pro zlepšení kročejové neprůzvučnosti těžkých plovoucích podlah (betonových), kde užitné zatížení nepřekročí kN.


Desky ORSIL UNI jsou vhodné pro nezatížené izolace vnějších stěn (provětrávaných fasád pod obklad s vkládáním izolantu do kazet nebo do roštů), dále pro izolace šikmých střech, stropů, podhledů a dalších lehkých sendvičových konstrukcí. Materiál je vhodný do protipožárních systémových konstrukcí s požadavkem na objemovou hmotnost ? Univerzální kamenná izolace v deskách Isover UNI je určena pro zateplení šikmých střech, větraných fasád. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Speciální desky z minerální plsti ORSIL vhodné pro izolace vnějších stěn suchým způsobe1.


Desky je možné ke stěně mechanicky kotvit. Pro zpevnění povrchu je možné vyrábět tyto desky také s polepem netkanou textilií černé barvy. Minimální množství k odběru nutno konzultovat s výrobcem. Popis: – nepoužité balení tepelné izolace.


Prodej stavebních materiálu online, ORSIL deska N. Desky Isover ORSIK jsou vhodné pro nezatížené tepelné, zvukové a protipožární izolace především šikmých střech s vkládáním mezi krokve i do. Odvoz nutny vlastnim autem. Izolace Orsil , 4cm silna 120x60. Pro bližší informaci nás kontaktujte Dostupnost je aktualizována 1x za 60min. Pro ověření 1 dostupnosti nás prosím kontaktujte.


Zateplení stropu lze provést položením tepelné izolace na vlastní konstrukci stropu či jejím umístěním do podhledu pod tímto stropem. Desky ISOVER UNI jsou vhodné pro nezatížené izolace vnějších stěn (provětrávaných fasád pod obklad s vkládáním izolantu do kazet nebo do roštů), dále pro izolace šikmých střech, stropů, podhledů a dalších lehkých sendvičových konstrukcí. Spoľahlivá, bezpečná a ekologická tepelná izolácia na zateplenie stropu, strechy, fasády, podlahy, podhľadov, suterénu. Vhodná do nízkoenergetických domov.


ISOVER and Gyproc solutions can help to achieve green building certifications - Visit the new platform News Saint-Gobain has signed an agreement to acquire 1 of the equity capital of Kaimann, one of Europe’s leading manufacturers of elastomeric insulation products. ISOVER- ORSIL Čedičová vata splňuje nejen nejnáročnější požadavky na tepelnou ochranu stavby, ale i přísné požadavky na protipožární. Tato minerální plsť nabízí optimální řešení izolace šikmých střech mezi krokve, které je bezpečné, suché a energeticky.


První držák pro všechny druhy tepelné izolace do větraných fasád 01. Společnost Saint-Gobain Isover CZ s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky