pondělí 4. února 2019

Lišty k podlaze

Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Soklové lišty pro dřevo, kabely, korek, laminát a další jsou vhodné pro zakrytí spár. Vybírejte na floorwoodu! Zde ve videu vám ukážu, jak snadno a rychle zhotovit okrajové listy k plovoucí podlaze, dlažbě či koberci.

Navíc soklové lišty chrání vaši podlahu před vlhkostí a poškozením. Rádi Vám pomohou s výběrem vhodné lišty k vámi zvolené podlaze. Chcete si k vinylové podlaze přidat moderní soklovou lištu s vinylovým jádrem? V tomto videu naleznete návod jak na to. Nabízíme jak podlahové lišty MDF tak i soklové PVC lišty.


A k zamaskování právě této mezery se používají soklové lišty. Pokud si nevíte rady, která lišta je vhodná k Vaší podlaze tak poradíme. Velmi rozšířené jsou soklové lišty z plastu, například Arbiton LMnebo LMIndo.

Na výběr existuje mnoho tvarů, upevňovacích systémů a odstínů. Schovají dilatační spáry i kabely, které potřebujete v místnosti rozvést. Podlahové soklové lišty slouží k hezkému zakončení podlah u stěn. Dýhované podlahové lišty k plovoucí podlaze.


Tyto podlahové lišty k plovoucí podlaze se vyrábějí dýhováním profilovaného smrkového jádra. Většina výrobců podlah nabízí podlahové lišty ve stejném dekoru jako podlahu. Ke každé podlaze zde naleznete i vhodnou obvodovou lištu, k estetickému zakončení podlahy.


Lišty k vinylové podlaze tvoří důležitý doplněk, kterému se vyplatí věnovat více pozornosti. Výběr z mnoha typů tvarů i. Dobře zvolená podlahová lišta je taková třešnička na. Jinými slovy, pro každou variantu podlah jsou k dispozici také totožné soklové lišty , které jsou ekvivalentní k podlaze , konstrukci, barvě i materiálu.


Podlahová lišta vhodná pro designové překrytí dilatační spáry vzniklé mezi stěnou a vinylovou krytinou. Rotační tváření plastů, Palivové nádrže, Plastové jímky … Oborem společnosti CZ Plast je rotační tváření plastů, výroba plastů, palivové. Fotografie použité na tomto webu jsou pouze digitální reprodukcí a mohou se barevně či odstínově lišit oproti originálu. Odstíny barev podlahových krytin. Plastové soklové podlahové lišty jsou oblíbeným a levným řešení zakončování podlah.


Plast nabízí velký počet barevných odstínů, snadnou instalaci a možnost ukrytí kabelových rozvodů v obvodových lištách, které jsou k tomu přizpůsobené. Standardní lišty opatřené základním bílým nátěrem, který po instalaci doporučujeme přetřít vodourozpustnou barvou (akrylátovou apod.) Modely PREMIUM mají písmeno P na konci kódu Všechny modely jsou k dispozici jak ve verzi se základním nátěrem, tak ve verzi Premium.

Plávajúce laminátové, vinylové, korkové, drevené podlahy Kronopol Classen Kaindl Kronooriginal Egger Corkart Europarkett. Lišty L, Dilatace, Dilatační profil, Dilatační lišta, Lišta, Nerezová lišta, Nerezové lišty , Obkladové lišty Obkladová lišta Obkladové lišty. Lišty mají silikonové okraje, které ideálně přiléhají k podlaze i ke stěně. K lištám se vyrábějí i koncové doplňky ve shodných dekorech – vnitřní a vnější rohy, koncovky levé a pravé, spojky. Pohledová dýha může být vyrobena z jakékoliv dřeviny od běžných evropských, jako jsou dub, buk, jasan, olše, až po podlahové lišty z exotických dřevin.


Komponenty ve stejné barvě jsou. Pokud hledáte skutečně bohatý výběr, jsou dřevěné lišty od nás rozhodně dobrou volbou. Aktuálně lze vybírat z možností, ze kterých můžete. V naší nabídce si vyberete mezi laminátovými, vinylovými, dýhovanými a dřevěnými plovoucími podlahami.


Přijímání objednávek přes eshop je momentálně pozastaveno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky