čtvrtek 7. února 2019

Renovace eurooken

Zabýváme se renovací nátěrů dřevěných ploch a specializujeme se především na renovaci eurooken a dveří. Postaráme se o kompletní odstranění estetických i funkčních vad eurooken. Jsme firma zabývající se renovací, výměnou, opravou eurooken , špaletových oken a kazetových dveří.


Již desítky let se specializujeme na renovaci. Při lokálním drobném poškození lze opravu provést pomocí tvrdých tavných vosků. Oprava a renovace povrchové úpravy eurooken a dveří vysokotlakým stříkáním, žádné štětkaření. Zaručené prodloužení životnosti. Jsme specialisté na repasi a provádíme renovace a repase dřevěných oken, eurooken a dřevěných konstrukcí.


Provádíme renovace a repase dřevěných. Specializujeme se na renovace euro oken rodinných domů, vil, chalup a bytových domů pro náročné zákazníky v lokalitách: Praha, Středočeský, Plzeňský. Víte, že Vaše ne už příliš funčkní eurookna nemusíte hned měnit za nová?


Od počátku svého působení se specializujeme na renovační systém hliníkového. Renovace a opravy eurooken. Preventivní údržba jedenkrát ročně Očistěte okna.


Důkladně očistěte rám a také křídlo. Oprava poškozeného povrchu a lazury eurooken a dřevěných špaletových oken tavnými voskový tmely. Zajišťujeme výškové práce pomocí horolezeckých technik v Praze a jejím okolí. Použijte formulář pro odeslání zprávy, nebo nezávazné poptávky. Na Vaše poptávky reagujeme velmi rychle, typicky stejný nebo následující pracovní den.


Okna jsou očima do domu, avšak vlivem času a povětrnostních podmínek ztrácejí zvláště ta dřevěná na kráse. Opravy eurooken Jsou propracovanější verzí zdvojených oken, která se instalovala do panelových domů ve druhé polovině 20. Ta vykazovala značné nedostatky po stránce tepelně a zvukově izolační.


Montáž oden a dveří, doplnění křídlových okapnic, výměna izolačních skel, výměna těsnících prvků. Lakování anebo nátěr eurooken je vhodné provádět zejména včas, než se objeví drobné či větší poškození. Pokud se nevyvarujete mechanického poškození okna, je třeba poškozené místo co nejdříve opravit, aby nedošlo k jeho rozšiřování.


Poškození povrchu laku, ale také dřeva na cca místech. Nabízíme výměnu skel a opravy kování. Poskytujeme například žaluzie, sítě a další.


Navíc sami budete překvapeni, jak je taková renovace dřevěných oken snadná. Nemusíte volat ani sklenáře, ani lakýrníka. Stačí vám základní výbava, trochu trpělivosti a alespoň špetka šikovnosti (a věřte, že tu máme všichni). Neváhejte nás kontaktovat, rádi za Vámi přijedeme a cenovou kalkulaci vyhotovíme zcela zdarma, bez ohledu na to, zda-li nám zakázku zadáte ke zhotovení.


Za naší práci ručíme díky dlouholetým zkušenostem a kvalitním materiálům po dobu měsíců! Naše hlavní činnost je renovace , oprava a repasování. Stará vrstva barvy se odstraní obroušením nebo chemickým odstraňovačem, záleží na typu původního nátěru. Hliníkové opláštění lze instalovat na drtivou většinu již zabudovaných EUROOKEN , a to bez jakéhokoli poškození fasády. Vlastní hliníkové profily samozřejmě počítají s variabilními okenními konstrukcemi , proto je celý sortiment doplněn o sloupky, poutce, pevné příčky, či rozšiřovací profily.


Používáme kvalitní barvy a laky značek Tikkurila ( Finsko ) a Sokrates ( ČR ). POZOR - renovace eurooken je nutno objednávat s předstihem, aby je bylo možné provádět v příznivých klimatických podmínkách což je v termínu od 1. Ideální renovace Autor: Thinkstockphotos. Dokonalá oprava dřevěných okenních rámů spočívá ve sbroušení na čistou dřevinu a nástřiku nové silnovrstvé lazury pomocí vysokotlakého stříkacího zařízení. Díky leté praxi v tomto oboru zajišťujeme kompletní servis plastových oken a dveří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky