pondělí 4. března 2019

Desky pir

Použití : podlahy, vnitřní izolace. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Desky TRFM jsme z obou stran opatřili kompozitní fólií s hliníkovou vložkou, která zaručuje dokonalou mechanickou ochranu a zabraňuje prostupu vodních par do PIR jádra desky. Rovněž jsou odolné vůči účinkům plastifikátorů používaných v těsnicích směsích a také vůči palivům, minerálním olejům, ředěným kyselinám a louhům, výfukovým plynům či agresivním průmyslovým prostředím. Má jedinečnou strukturu, vytváří pěnu bez malých mezer.


PIR najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. PIR nebo také PUR panely - unikátní izolační desky s téměř dvakrát vyšší izolační schopnosti než běžné izolace z polystyrenu nebo minerální vlny.


Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás přehled platebních meto kterými můžete platit v našem e-shopu. Fenolická pěna je materiál z fenolformaldehydových pryskyřic. Desky jsou opatřeny aluminiovou vrstvou pro zlepšení tepelně technických vlasností izolantu. Puren střešní izolační desky PIR oboustranně kašírované ALU fólií nebo difúzně otevřeným flísem.


Puren FAL je PIR deska s obostranně kašírovanou hliníkovou fólií a je určena pro stavební tepelné izolace podlah s betonovou nebo anhydritovou roznášecí. Puren PIR desky , polyisokyanurátová izolační pěna, ceny, popis produktů, využití v praxi, vše naleznete na jednom místě. Desky z polyuretanové pěny, oboustranně speciální rouno s předtištěným rastrem.


PIR desky pro izolaci podlah s vynikajícími tepelně izolačními vlastnostmi, umožňujícími minimální výšku skladby podlahy. Vhodné i pro podlahové topení. U nás najdete skutečně široký sortiment konstrukčních desek, přes surové desky , spárovky, biodesky, až po sádrovláknité desky a mnohem víc. Na rozdíl od materiálu PUR se při.


Desky jsou vyráběny v různých variantách s povrchovou úpravou se skelnou rohoží, asfaltovaným papírem nebo kovovou fólií. Izolační desky PIR - minerální rouno mm jsou desky z polyuretanové pěny, oboustranně minerální rouno. PIR tepelná izolace je vyrobena z tuhé polyisokianurátové pěny s uzavřenou buněčnou strukturou, je tedy nenasákavá. Oproti klasickému polyuretanu (PUR), vykazuje lepší tepelně izolační vlastnosti, větší tlakovou pevnost a lepší protipožární vlastnosti - Euroclass E. Polyiso-Hartschaum (Tvrdá pěna Polyiso ( PIR )) má nejlepší izolační hodnotu ze všech běžných tepelně-izolačních materiálů. Mimo to jsou vlhku odolné izolační desky PIR lehké, odolávající tlaku a jsou tvarově stálé.


Materiálová báze PIR – polyisokyanurát, barva žlutá. Námi dodávané sendvičové izolační PIR panely jsou vzhledem, váhou, mírami a tepelnou izolací totožné s námi dodávanými PUR panely. Dům a zahrada - PIR desky bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve.


Bachl izolační deska PIR – Alu fólie jsou desky z. Desky DEKPIR FLOOR 0jsou určeny pro vytvoření tepelněizolační vrstvy podlah obytných, společenských, obchodních a administrativních ploch. Polyuretanové izolace PIR a PUR. Bachl PIR Alu folie Desky Bachl PIR 0Alu fólie mají výborné tepelně izolační vlastnosti i při použití nižších tlouštěk oproti běžným polysterenům. Baumit fasádní desky Resolution (dříve XS 022) jsou fasádní tepelně izolační desky z tuhé fenolické pěny oboustranně.


Základní sádrovláknité desky. Příslušenství k sádrokartonu. Kotevní technika do SDK. Ostatní příslušenství k SDK. Nabízí komplexní služby v tomto oboru: tepelně – technické výpočty, projektovou dokumentaci, výběr materiálů, technologické postupy a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky