pondělí 4. března 2019

Dřevěné hobliny

Díky tomu, že jsou tyto hobliny zbaveny pilin a prachu, vyznačují se velmi nízkou prašností. Dřevěná podestýlka pro králíky, osmáky, fretky a malé hlodavce. Hobliny a dřevěné štěpky pro hlodavce představují skvělý způsob podestlání. Vhodným materiálem pro popelení je například písek nebo měkké dřevěné hobliny. Balené dřevěné podestýlky V této kategorii naleznete různé dřevěné podestýlky pro vašeho miláčka.


U všech je kladen důraz především na jejich kvalitu, především bezprašnost a velkou schopnost pohlcovat tekutiny a pachy.

Dřevěné ozdobné hobliny do dárkových krabiček nejen na víno, ale i jako jiná dekorace. Kotel na rostlinné a dřevěné pelety, dokáže spálit i hobliny. Přírodní produkt bez použití chemie.


Složení: dřevěné hobliny smrk, borovice, dub, buk. Jemné, dřevěné hobliny vyrobené z neošetřeného dřeva s vůní maliny. Hobliny jsou z měkkého dřeva, lisované do kvádru 85x45xcm, o váze 20kg, obsahující 8litrů sypkých hoblin.


Jsou měkké, lehké, hlodavcům se po nich dobře chodí a můžou se do nich i zahrabat. Pořiďte jim do klece hobliny za výhodnou cenu. Dřevěné hoblinky Whisky máčený dub 500ml pro Smoking Gun.

Hobliny WHISKY jsou vyrobeny ze 1 přírodního máčeného dřeva Dubu, které při minimálním. Popis pro produkt Dřevěné peletky Limara l. Lisované dřevěné hobliny z měkkého dřeva ve formě pelet. Mají střední absorpční schopnosti.


V naší nabídce najdete také velmi oblíbené hobliny a hobliny s vůní za výhodné ceny. Jsou vhodné zejména pro drobné hlodavce, protože jsou vysoce absorbční a pro Vaše mazlíčky budou jistě velmi příjemnou podestýlkou. Má střední absorpční schopnosti.


Je vhodná pro králíky, hlodavce a ptáky. Dřevěné brikety Při jejich spalování vzniká malé množství kouře bez škodlivých plynů. Popel z těchto dřevěných briket je díky obsahu draslíku vhodný jako hnojivo na zahrádky.


Piliny , hobliny , odřezky, dřevo,. Pohlcují pachy, nepráší a celkově vydrží déle než klasické hobliny. Nabízím k prodeji květináče, které jsou vyobrazené na fotkách některé z nich zcela nové jiné použité, ale čisté a nepoškozené cena Kč za kus. Pokud dáváte přednost znatelně objemné podestýlce, pak učiníte správnou volbu použitím výrobku German Horse Span – podestýlkových.


Prodám kvalitní jemné dřevěné hobliny , určené jako bezprašná podestýlka pod zvířata. Obsah balení kg, neutrální vůně. Obvyklé použití biomasa pro jejich výrobu se skládá z dřevěných piln či hoblin, alternativně se používá i drcená kůra. Hobliny CABERNET jsou vyrobeny ze 1 přírodního máčeného dřeva Dubu, které při.


Při hoblování dřeva vznikají hobliny , odpad vznikající při obrábění kovů nazýváme třísky.

Lisované, pilinové brikety jsou ekologické palivo, které se vyrábí zejména z odpadních surovin při dřevovýrobě (piliny, hobliny , případně i drcená kůra). Základní předností palivových briket je, že se jedná o obnovitelný zdroj tepelné energie. Popis Nejkvalitnější válcové brikety jsou charakteristické hnědou barvou bukového dřeva a velmi vysokým slisováním, které v kombinaci s jemnou frakcí dává dřevěným briketám velmi dlouhou dobu hoření a rovněž i žhnutí.


Brikety jsou vyráběny z čistých dřevních zbytků jako jsou piliny, hobliny a drcené. V porovnání s ostatními druhy paliv jsou dřevěné brikety levné. Důvod tohoto stavu je zřejmý - surovina pro jejich výrobu je.


Dostupnost: ihned k dodání. KEPPY je skutečná revoluce. V nabídce máme dřevěné madla z masivu smrkové, borovicové, bukové a dubové v mnoha délkách a profilech.


Schodišťová madla a madla na zábradlí jsou nejen praktickým doplňkem, ale dodají Vašemu interiéru po dlouhá léta krásný vzhled. Podestýlka patří mezi základní vybavení pro chov králíků, morčat a dalších hlodavců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky