pondělí 4. března 2019

Keramické překlady

Vyrábějí se z cihelných tvarovek, které tvoří obal pro vnitřek z vyztuženého betonu. Mezi jejich největší přednosti patří – nízká hmotnost, snadná manipulace a velká variabilita. Díky vyráběným délkám v rozmezí – 350cm (ostupňované po 25cm) mají rozsáhlé využití. Tvoří ideání cihelný podklad.


Tyto překlady lze i kombinovat s izolantem pro dosažení. Stavby s vysokou životností. Rychlá a kvalitní výstavba, příjemné teplo a klima, klid a pobytová pohoda. Internetové stavebniny ponúkajúce široký sortiment stavebného materiálu za nízke a akciové ceny.


V šesti závodech vyrábí cihelné bloky pro vnější a vnitřní zdivo, keramobetonové překlady a keramické polomontované stropy značky Porotherm. Pro náročnější zákazníky nabízí lícové cihly, obkladové pásky Terca a cihlové dlažby Penter. V jedenácti závodech v České republice vyrábí cihelné bloky pro vnější a vnitřní zdivo, keramobetonové překlady a keramické polomontované stropy značky Porotherm a střešní krytinu značky Tondach.


Náročnějším zákazníkům nabízí také lícové cihly (klinkery) a obkladové pásky Terca či cihlovou dlažbu Penter. Protože ploché překlady jsou velmi štíhlé prefabrikáty, nejsou nosné samy o sobě. Nosnými se stávají teprve ve spojení s nad nimi vyzděnou nebo. Keramické překlady Porotherm.


Dokonalou provázanost stavebních prvků zajistí kompletní sortiment výrobků firmy Heluz. Technické zmčny vyhrazeny. Informace ořpouůití ařzabudování výrobkfi vycházejí ze soužasného stavu poznatkfi ovčČených vřpraxi.


Popis produktu: POROTHERM keramické překlady se využívají jako nosné i nenosné. Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy, překlady a komíny. Nabízíme také materiály pro zdění – malty pro tenkou spáru, pro celoplošnou tenkou spáru, zdicí pěnu a tepelněizolační malty. Stavebními překlady jsou myšleny především nosné stavební části, umístěné nad stavebními otvory a určené k přenosu síly tlaku do okolních zdí. Nosné překlady pro použití nad okenními a dveřními otvory ve zděných konstrukcích.


Cihelné překlady se používají jako nosné prvky nad okenními a dveřními otvory ve zděných stěnových konstrukcích. Změny technických údajů vyhrazeny. Roletové keramické preklady. Ak uvažujete nad vonkajšími roletami v novostavbe, stojí za to zamyslieť sa nad použitím špeciálnych prekladov, ktoré sú určené na zabudovanie. A keramické ploché překlady skládající se ze dvou částí, keramobetonového prefabrikovaného překladu a tlakové zóny, vytváří tzv.


Tyto keramické překlady stavebníky zaujmou i svojí velmi příznivou cenou. Kup si keramicke stropne nosniky a tie tam daj. Nemusis nic armovat,len to obsaluj a stoji to malo.


KLIMABLOC je na Vaši stavbu - ZDARMA. HELUZ překlad 1 délka 100cm. Bývají dobrou volbou zvláště v kombinaci s tradiční cihlovou zdí a najdete je velmi často v nabídce výrobců tradičních zdicích materiálů, tedy především pálených cihel a cihelných bloků. K jejich výhodám patří to, že s nimi lze snadno pracovat, jsou lehké a dobře tepelně izolují. Najdete je v sortimentu řady výrobců zdicích materiálů a zvláště v kombinaci s tradiční cihlovou zdí jsou zpravidla dobrou volbou.


KERAMICKÉ PŘEKLADY : Ker. Viz také: překlady, keramické překlady , roletové překlady. Prezentace produktu: informace, novinky a další materiály – – Překlady. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a. Wienerberger cihlářský průmysl, a. Popis činnosti: Výroba a prodej kompletního cihlového systému POROTHERM, keramické překlady a stropy, broušené.


Při stavbě rodinného domu laik na první pohled nepozná, od kterého výrobce stavbaři použili cihly. Hrubá stavba je před dokončením, nechybí střecha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky