středa 6. března 2019

Okapové svody pozink

Nabízíme kompletní sortiment okapových systémů zahrnující okapy, háky, svody , kolena, kotlíky a další součásti. Rozvinutá šíře plechu 3mm = průměr žlabu 1mm. Na skladě držíme okapový systém ve čtyřech materiálech a to plast, hliník, pozink a barevný pozink , dle přání zákazníka umíme také dodat v materiálu měď a titanzinek.


V oboru klempířské práce a okapové systémy – okapy, žlaby a svody, máme dlouholeté zkušenosti, prodej, výrobu a montáž realizujeme ze všech dostupných klempířských materiálů dle nejnovějších postupů a trendů, ve vysoké kvalitě, kterou si hlídáme a prosazujeme, to vše za přiměřené ceny. BAREVNÝ POZINK sleva. LINDAB RAINLINE sleva. SATJAM NIAGARA sleva. Kvalitní střešní úsporná okna s trojskly DAKEA ENERGY sleva.


Kompletní výrobní prograokapy, okapový systém výrobce KJG a. Sortiment - okapy : žlaby, svody , čílka, háky, kolena, kotlíky. V nabídce klasické pozinkované okapy, měděné a titanzinkové okapy, plastové okapy, barevné okapové systémy a prvky s povrchovou úpravou. Hranaté okapové systémy - žlaby, svody, kotlíky, kolena, háky vyrábíme ze všech dostupných, různobarevných a kvalitních materiálů, např. RAL, pozink, měď, titanzinek, nerez, Rheinzink, Prefa VM Zinc, Lindab, Satjam, atd.


Jedná se o nejrozšířenější materiál zvláště pro svou velmi nízkou cenu. V nabídce můžete narazit na klasické měděné okapy, dále na pozinkované, plastové, titanzinkové, hliníkové okapy, barvené pozinkované. Pozink svody Příslušenství. Výprodej od 1Kč –. Sarei Spojka pro okapové svody Js hliník přírodní (0) Sarei Šrouby pro držáky okapů pozinkovaná nerezová ocel, ks (0) 1. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou p. Tento rozměr se používá na odvodnění menších ploch střech jako jsou např.


Okapový svod pozink - 2. V poslední době jsou stále oblíbenější okapy z barveného pozinkovaného plechu a barveného hliníkového plechu. Existuje celá škála barev, předem si můžete vybrat vhodnou barvu z nabídky v přiloženém vzorníku. Klempířské konstrukce z materiálu pozink jsou vhodné pro jakékoli druhy objektů a slouží pro odvod vody.


Rychle, i s naší dopravou. Zastřešení a okapové žlaby koupit o objednat u OBI. Koleno o pozinkované lisované, koleno výtokové a chrlič vody. Odvaděč vody okapový chrlič 1mm TiZn. Lehká střešní krytina s profilem imitace pálených tašek.


Výrobky a příslušenství: žľaby ro. Naše firma nabízí okapové systémy z mnoha materiálů v několika velikostech. Roury ( svody ) 1mm prům. Aktuálně se Vám zobrazují pouze plastové či pozinkované okapové žlaby, okapové svody apod. Plechové okapové systémy Praha, okapové žlaby, okapové svody Kolín, háky.


Proto aby Vám nestýkala voda ze střechy přímo na zem potřebujete kvalitní okapový systém. Dodáváme i 6m žlaby, okapy po celé ČR ! Opravná barva pro lakovaný pozink KJG 20ml, Tmavě. LindabRainline je kompletní okapový systém vhodný pro všechny typy střech a krytiny, pro který je. Objímka pro okapové svody o průměru nebo cm.


Roh žlabu pozink vnitřní. Jedním z materiálů, který můžete vybrat pro svoje okapy je pozinkovaný plech. Pokud se týká ceny, tak je toto řešení jasnou volbou. Vyberte si okapový svod o průměru mm nebo 1mm, které s ostatními doplňky vytvářejí dokonalý střešní odvodňovací systém. Nabízím tyto starší, avšak nikdy nepoužité okapové svody žlaby a kolena 45° z pozinkovaného plechu.


Kolena na fotografiích jsou vždy pár. Dešťové svody , do kterých jsou okapové žlaby zaústěné, po fasádě vedeme většinou svisle, aby byla voda odvedena co nejrychleji. Termín dodání je 1-pracovní dny od přijetí objednávky. Nabízím starší okapové svody , které mi zůstaly po výměně krytiny. Pravděpodobně titanzinek, ale bez záruky.


Moje představa ceny je 6-Kč za metr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky