pondělí 4. března 2019

Posuvné dvoukřídlé dveře

A k zasouvání dveří do zdi se používají speciální stavební pouzdra pro posuvné dveře. Obzvláště oblíbené jsou posuvné dveře do koupelny, protože tam je úspora prostoru velmi důležitá. Výhodou je využití místa, dveře nepřekáží a stanou se velmi pěkným doplňkem. Vyrobíme či upravíme jakékoli posuvné dveře. Kvality zpracování a použitých materiálů.


Posuvné dveře zhotovujeme na míru jednokřídlé nebo dvoukřídlé. Kalené skla kategorie STYLE jsou graficky zpracovány skla speciální strojovou technikou tlačení s následným vypálením barev. Nejčastěji se můžeme s dvoukřídlými dveřmi setkat u domů, kde jsou převážně využívány jako dveře vchodové.


Kvalitní posuvné dveře , zárubně, kování i posuvné systémy, vše pro vaše pohodlné bydlení. Nakonfigurujte si jednoduše vaše nové dveře. K tomu doléhají jednokřídlé dveře při zavření, dvoukřídlé dveře tento hranol nepotřebují. Křídla doléhají k sobě navzájem. Celý posuvný systém je možno kombinovat s tunelem, který se označuje také jako také jako průchozí nebo „slepá“ zárubeň.


Ovšem je zde i možnost použití bez zárubně. Klasika moderní design i retro. Snadný výběr, skvělé ceny, rychlá dostupnost. Dvoukřídlé posuvné dveře Vyrábí se jako levé a pravé, které se odsouvají do stran nalevo a napravo od sebe podél zdi.


Stavební otvor šíře – 1cm. Další řešení je, že posuvné je pouze jedno křídlo a druhé je napevno uchycené v rámu otvoru. Dveře se posouvají buď podél stěny nebo přímo do pouzdra zabudovaného ve stěně. Interiérové, posuvné, skládací, skleněné, vchodové, dvoukřídlé, protipožární a další dveře nabízíme na třech vzorkových prodejnách v Otvicích u Chomutova, Teplicích a Litoměřicích, kde vás rádi přivítáme a odborně vám poradíme. Základní typy jsou stejné jako u jednokřídlých dveří.


Typ stavebního pouzdra pro dvoukřídlé dveře zasouvací za sebe. Více informací o těchto produktech najdete v oddělení POSUVNÉ DVEŘE. Interiérové dveře › Vchodové dveře › Bezpečnostní dveře › Protipožární dveře › Pr. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies.


Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu. Webová stránka bohužel nemůže být. Vzorkovny v Praze a Brně.


Vyberte si tvar, materiál, barvu a další vlastnosti posuvných dveří. Tedy ten stavební otvor, ve kterém by jednokřídlé dveře už nevypadaly dobře nebo by na ně nebylo při jejich otevření místo. Dvoukřídlé dveře jsou jednou z variant, jak můžete vyplnit větší stavební otvor. Dvoukřídlé pouzdro pro dvě dveřní křídla proti sobě, se hodí zejména tam, kde si přejete mít velký průchod.


Celoskleněné posuvné dveře vám nabízíme ve čtyřech provedeních: Provedení může být jednokřídlé i dvoukřídlé. Vchod do domu v podobě dvoukřídlých dveří je zajímavá designová možnost. Dříve se tak velmi často řešily vchody do bytových domů hlavně ve městech. Nabídku jsme rozšířili o modelové řady bezobložkových stavebních pouzder JAP 7AKTIVE a JAP 7EMOTIVE s designovým rámečkem. Každé dvoukřídlé vchodové dveře od nás jsou jedinečné, neboť se vždy vyrábějí na míru, přesně podle přestav a potřeb zákazníka.


V nabídce naleznete dveře v mnoha úpravách – lakované, foliované, laminátované i dýhované, jednokřídlé i dvoukřídlé , plné i prosklené, a to ve všech možných rozměrech… Při pořizování nových posuvných dveří, pouzder a zárubní pro Vás zajistíme kompletní servis , poradíme Vám při výběru a zajistíme také konečnou montáž. Profesionální e-shop na interiérové, vchodové i posuvné dveře a zárubně dobré- dveře. Vyrábíme, dodáváme a montujeme plastové dveře , dřevěné dveře , hliníkové a ocelové dveře.


Nabízíme vám rovněž interiérové dveře se zárubněmi ( falcové nebo bezfalcové ) , vstupní dveře i posuvné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky