úterý 12. března 2019

Vinylové podlahy moduleo

Vinylové podlahy Moduleo , jsou novou generací technologicky nejvyspělejší a stylově tvůrčí podlahové krytiny. This feature is not available right now. Sortiment Moduleo obsahuje lamely i dlaždice, které lze použít pro plovoucí i lepené podlahy. V tomto videu Vám ukážeme, jak si můžete sami doma položit vinylovou podlahu. Díky reliéfní struktuře umožňující nahmatat suk i rýhy nikdo nepozná, že se nejedná o skutečné dřevo nebo dlažbu, nýbrž o jejich praktičtější alternativu, která je ve srovnání s masivní podlahou nenáročná na údržbu.


The Impress range of luxury vinyl flooring from Moduleo. Stunning wood and stone effect finishes ideal for the home. Impress brings to life the smallest details of real woo demonstrating the true beauty of nature. Sú skvelou voľbou do bytových, aj komerčných priestorov. Unikátní technologie Clic systému umožňuje velmi rychlou montáž i demontáž podlahy.


Druhou variantou je pokládka podlahy lepením. Ani tato pokládka není, v porovnání například s pokládkou dřevěné podlahy , finančně náročná. Jsou skvělou volbou do bytových, i komerčních prostorů. Jedinečnost vinylové podlahy je v její snadné instalaci, nenáročné údržbě, vizuální atraktivnosti, odolnosti a tichosti.


Kouzlo skutečné dřevěné podlahy s jemností dlažby a jedinečný akustický komfort a styl. Množstevní slevy na nákup! Vzhled vinylových podlah Moduleo napodobující dřevěné prkno nebo kámen je oproti jiným výrobcům dokonalý. Vysoká odolnost proti oděru, vysoká pevnost, dobré izolační vlastnosti a schopnost tlumit kročejový hluk oceníte jak v domácnostech, tak v komerčních.


Díky nášlapné vrstvě odolné vůči vlhkosti, která se jednoduše čistí, jsou podlahy Moduleo vhodné do každé místnosti včetně koupelny a kuchyně. Designové podlahy Moduleo jsou stejně elegantní a detailní jako přírodní materiály, nemají však jejich nevýhody. Zvuková izolace Na rozdíl od tradičních dřevěných nebo laminátových podlah absorbují vinylové podlahy Moduleo zvuk a zajišťují tak lepší akustiku v domácím či pracovním prostředí. Nepotřebují žádnou zvláštní péči a vy tak nebudete trávit hodiny a hodiny čištěním. Jistě je to díky skvělým vlastnostem.


VINYLOVÉ podlahy v dílcích Wineo WINEO 4WOOD lepená WINEO 4WOOD se zámkem WINEO 4WOOD se zámkem na HDF WINEO 4WOOD XL lepená. Rádi byste podlahu v dekoru dřeva nebo dlažby, ale oceňujete vlastnosti vinylových podlah? Nemusíte se trápit rozhodováním – u lepených vinylových podlah.


Zdravotně nezávadné podlahy od světových výrobců. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubor. Podlahy Moduleo , ať lepené či plovoucí dílce vyrábí belgická firma IVC. Moduleo Select Click je kolekce celovinylových plovoucích dílců obsahující 22.


Instalace: pokládka celoplošným lepením na nivelační stěrku. TIP: Uceleného efektu dřevěné podlahy dosáhnete otevřením - balení lamel při pokládce a odebíráním z každého balení nepravidelně (tedy mícháním jednotlivých lamel z různých balení). Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Lepené vinylové podlahy.


Plovoucí vinylové podlahy. Moduleo select Gerflor CREATION Gerflor CREATION Podložky pod podlahu. Vinylová podlaha pro celoplošné lepení s vrchní vrstvou PUR. Dělí se na několik podkolekcí a jsou určeny pro použití v komerčních a obytných prostorech.


Praktické balení a vysoce kvalitní složení výrobku usnadňuje manipulaci a samotnou pokládku. Další využítí, které se nabízí: pokládka do dětských pokojů, ložnic, škol, školek nebo nemocnic. LINO Fatra, vinylové dílce, plovoucí vinylové podlahy , které nabízíme v dekorech dřevo, kámen, koberec.


Speciální typy podlah splňují i požadavky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky