středa 10. května 2017

Protipožiarne dvere

Vyrábame kvalitné a cenovo dostupné eurookná a dvere. Pokiaľ si nevyberiete z bežnej ponuky, vyrobíme Vám dvere na mieru. Protipožiarne dvere zabezpečia a ochránia váš domov, zdravie a majetok. Ponúkame mnoho rôznych materiálov, povrchových úprav, aby aj protipožiarne dvere vkusne dopĺňali váš domov a zároveň ho chránili. S našimi protipožiarnymi dvermi získate ochranu svojej domácnosti.


Majitelia či už bytového alebo nebytového priestoru by mali zvážiť zakúpenie protipožiarnych dverí. Dôvodom je bezpečnosť, ochrana Vášho domova, zdravia a samozrejme majetku. Bezpečnostné protipožiarne dvere zabezpečia a ochránia váš domov, zdravie a majetok.


Vyberte si pro svoj domov tie správne protipožiarne dvere. Dlhoročné skúsenosti a kamenné predajne. Nedajte sa zlákať nízkou cenou, tu sa šetriť skutočne nevypláca. Pri výbere bezpečnostných vstupných dverí sa spoľahnite na sieť špecializovaných predajcov.


INTERIÉROVÉ PROTIPOŽIARNE VSTUPNÉ DVERE VYHOTOVENÉ TECHNOLÓGIOU HALSPLAN. Z tohto ľahko usúdiť, že naša spoločnosť má dlhoročné skúsenosti s výrobou, predajom aj montážou. Interiérové protipožiarne dvere Interiérové dvere, ktoré ozdobia každú vašu miestnosť doma a sú vašimi každodennými pomocníkmi. Predstavujú dokonalú ochranu pred šírením ohňa a ďalej zabezpečenie pred nebezpečným javom otravy oxidom uhoľnatým.


Neprekonateľné bezpečnostné dvere ! Jediné na trhu s istiacim bodom do podlahy. Slovenský výrobca, overená kvalita. Do bytu, aj termo dvere do domu. Ponúkame stavebné púzdra, posuvné systémy, protipožiarne dvere a požiarne zárubne, certifikované bezpečnostné dvere českého výrobcu BEDEX, interiérové dvere, vchodové dvere a príslušenstvo kovania, kľučky, schránky, samozatvárače. Podľa hasičov by sa protipožiarne dvere mali stať súčasťou každej domácnosti.


Napríklad v bytovom dome sú vchodové dvere v podstate jediná ochrana pred. V našej ponuke nájdete protipožiarne dvere od rôznych výrobcov, medzi tie najpredávanejšie patria dvere MRB. Nájdete ich v našej ponuke v akejkoľvek úprave, v rôznych požiarnych odolnostiach.


ABY MINÚT ODOLALI POŽIARU. Dverné a stenové konštrukcie na protipožiarne použitie. Slúžia k ochrane bytov, domov a všetkých budov, ktorým hrozí zvýšené nebezpečenstvo požiaru. Pevná konštrukcia, zabezpečenie pred vypáčením, ochrana pružín, pozinkované pružiny, hliníkové panely s presklením, s ventiláciou, klapka pre spaliny.


Používajú sa najmä na oddelenie kotolne v byte alebo dome, na vstup do. Aktuálne dianie: hasiči, DHZ, video, fotky, hasičské hry, vtipy, zásahy. Dvere odolné voči ohňu vyráb. Výroba a montáž certifikovaných protipožiarnych interiérových dverí na mieru.


Určite si vyberiete z bohatej ponuky kvalitných výrobkov. Dnes už v každom novom dome je potrebné mať aspoň protipožiarne dvere na oddelenie kotolne či garáže. V ponuke máme protipožiarne dvere EI30Ds minútovou odolnosťou od rôznych výrobcov. Bezpečnostné, protipožiarne bodové dvere , s dvojplášťovou oceľovou konštrukciou, certifikované v 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky