pátek 16. června 2017

Bezpečnostní mříže do oken

Mříže Raab vyrábí mříže všech druhů, rolovací i nůžkové mříže , bezpečnostní mříže do oken a zajišťuje i servis a opravu mříží. Umělecké kovářství vyrábí mříže do oken, bezpečnostní mříže, mříže na okna, okenní mříže, ozdobné mříže pro zabezpečení Vašeho okna a další kovové mříže. Kované mříže opatřujeme povrchovou úpravou, například žárovým zinkováním.


Kovářství Kučera vyrábí kované mříže, bezpečnostní mříže, ozdobné mříže. Pro zabezpečení budov vyrábí mříže do oken, mříže na dveře, mříže na balkon. Dále větrací mřížky, litinové mříže. Výroba mříží probíhá od návrhu mříží po konečnou montáž.


Vyrábíme mříže do oken , mříže do dveří nejen s bezpečnostním prvkem, ale i mříže ozdobné, které. Nůžkové mříže do oken a dveří jsou tradičním způsobem zabezpečení. Výhodou je, že tyto bezpečnostní mříže na okna můžete shrnout, takže neruší výhled. Pro různé účely lze dodat s ohledem na technické podmínky mříže jednostranné, dvoudílné, dělené, sklopné atd. Mříže jsou dodávány v obvyklých rozměrech zabezpečovaných otvorů.


Mnoho variant vzhledů, povrchů i provedení. Jak vybrat bezpečnostní mříže na okna a do dveří Mříž patří k jednomu ze způsobů, jak zajistit stavební otvory proti vniknutí. Fungují jako účinná překážka, která nezvaným hostům vstup do objektu znesnadní.


Ochranné mříže do oken pro bezpečí koček. Stává se vám často, že vaše kočka utíká ven otevřeným oknem? Nebo naopak vstupuje do vašeho domu v době. Při výběrů mříží mějte na mysli, k čemu budou mříže sloužit. Mříže do oken či dveří se používají především u obchodů, kdy si podnikatelé tímto zařízením zajišťují vstupní prostory do místností proti případnému cizímu vniknutí a poškození výloh.


Nabízíme bezpečnostní mříže na zakázku (dodávky a montáže). Máme různé typy, stačí si vybrat. Poskytujeme záruční i pozáruční servis. Vyrobeny uměleckým kovářem, ve 1 stavu.


Vyrábíme bezpečnostní i ozdobné kované mříže do oken a dveří, které mají jak ochrannou, tak. Mezi tradiční mechanické zabezpečení patří také mříže do oken , v případě zabezpečení komerčních objektů také mříže na dveře. Bezpečnostní a ozdobné mříže do oken a dveří.


Prověřenou klasikou mechanického zabezpečení jsou pevné bezpečnostní mříže. Jednoduché ovládání i údržbu nabízejí mříže nůžkové, které je možné po shrnutí sklopit. Mříže do oken mohou být různých vzorů – zvlněné a nápaditě tvarované tak, aby odpovídaly celkovému stylu stavby a jejímu okolí. Linie mříží nemusí být nutně pouze rovné. Mříže do oken Umělecky ukované mříže do oken mohou vašemu domu dodat originální vzhled a současně okna celého objektu zabezpečit.


Podle typu domu si vyberete optimální vzor a materiál, aby výsledek a celkový dojem působil vkusně a splňoval vaše představy. PL e, 2kanálový provoz, automatické nebo ruční spouštění s dohledem, detekce příčného sepnutí, povolovací trasy, US = V DC, zásuvná šroubová svornice. Dvojité masivní ocelové tyče. Každá masivní ocelová tyč je zdvojená, přičemž vnitřní.


Při odběru všech kusů cena jen 12. Levněji je nikde nepořídíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky