pátek 16. června 2017

Dveřní kartáče

Interiérové dveřní kartáče Boční dveřní kartáče Spodní dveřní kartáče Těsnící lišty prahové Vyřešte problém těsnění pod vraty a dveřmi. Nabízíme ucelený sortiment těsnících kartáčů na dveře a vrata. Náše služby S prodejem hutního materiálu souvisí i řada doplňkových služeb, které jsme schopni zákazníkům zajistit. Těsnění AIR-STOP do oken a dveří, P. PU pěna snadno se přizpůsobí na.


Automatická těsnící prahová lišta pro jedno a dvoukřídlé otočné a posuvné dveře.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Hliníková dveřní lišta v provedení s gumovým nebo kartáčovým těsněním v délce jednoho metru. Délku těsnění lze upravit podle šířky. TĚSNĚNÍ, KARTÁČE , PÁSKY,samolepící těsnění,těsnění do drážky, k zafrézování, dveřní kartáče , těsnící lišty, prahy,pásky těsnící.


Velkoobchod - těsnění, kování, těsnící kartáče , tmely, PUR pěny, lepidla, protiprachové kartáčky, padací prahy i protipožární, elektronářadí. RS Components nabízí Pásky pro těsnění a kartáče a další elektrické komponenty. S velmi přihodnými cenami, akreditovanými výrobky a kvalitním servisem.


Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy.

Páska lepící oboustranná kobercová 50mm x 10m s PP nosič. Kobercová oboustranně lepicí páska pro lepení a upevňování koberců zvláště na nesavé. Dodáváme technické kartáče pro profesionální použití výrobce SIT. V nabídce jsou kartáče pro strojní i ruční použití. Různé typy, velikosti i. Veškeré výrobky jsou certifikovány podle norem kování odpovídá ČSN EN.


POKUD V NAŠEM SORTIMENTU NENALEZNETE NĚJÁKÉ ZBOŽÍ OD VÝŠE UVEDENÝCH VÝROBKŮ KONTAKTUJTE NÁS. Nechybí zde ani těsnění na okna a dveře, držáky zábradlí, různé dveřní kartáče a automaty. Velkoobchod - prodáváme okenní a dveřní těsnění, stavební a bytové kartáče , padací prahy, přechodové lišty. KATALOG PRO FIRMY ZDARMA!


Nábytkové zámky Nábytková kování Spojova. Těsnící kartáče STRIBO jsou vynikající pro utěsnění dveří, vrat, turniketů, zastřešení bazénů, ale i pro použití při čištění, leštění. T0- 5x 1x 25mm. Kartáče fíbr a silon Tepelné výměníky Kouřové růžice.


Velkoobchod - okenní a dveřní těsnění: silikonové SILLEN, samolepicí ELLENFLEX a SANOK, eurotěsnění PRIMO a DIPRO, stříkací lepidla North Star, dveřní zámky a vložky FAB, okenní a dveřní kování CEMOM, těsnicí kartáče STRIBO, automat. Dveřní těsnící kartáček s úhl. ELLEN a PLANET, flexibilní kartáčky LINEAR, přechodové lišty PRINZ, expandační pásky FENFAST.


Autolakýrnické práce za velmi příznivé ceny. Zbavíte se nerovností, malých i velkých šrámů nebo oživíte vzhled vozu.

Provádíme nejen lakování aut. Rýžák dřevěný s dírou 175x56x50mm - zaoblený. Skladem do hodin Kč. Kromě obyčejných dveřních těsnících lišt u nás můžete koupit i kvalitní kartáče pod dveře, které mají vysouvací systém štětin.


Podmínky ochrany osobních údajů Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky