pátek 16. června 2017

Kouřový dub

Dub Valley kouřový je světlý laminát se zdrženlivou přirozeností. Category: Dům Kvalitní laminát - oblíbený nátěr, který napodobňuje přírodní dřevo, které se od něj z vizuálního hlediska neliší a za cenu mnohem levnější. Laminovaný kouřový dub 29.


Virtuální Showroom podlahovin. Jaký zvolit vzor podlahy? Vyzkoušejte si, jak bude podlaha vypadat přímo v interiéru. Při výběru je nutné myslet nejen na. Kouřový dub se někdy označuje také thermo dub.


Tmavá barva dřeva je v celém profilu - na rozdíl od podlah nabarvených barevnými oleji, nehrozí světlé škrábance. Exlusivní barva se hodí do více luxusních interierů. Vintage, struktura Minipearl ), se kterými si domov zařídíte v. Dub s moderním intarzováním Dub Bermuda kouřový okouzlí svým přirozeným dubovým charakterem a také zvláštním optickým intarzováním. Velmi klasický podlahový námět je nyní opět v módě a dodá každému prostoru elegantní, moderní půvab. Podlaha je vhodná pro domácí i komerční použití.


Detailní popis produktu. Firma Karndean působí na trhu dlouhodobě a je. Dub kouřový MEDIUM natur přírodní voskový olej – prkno Technická specifikace Dubová třívrstvá podlaha v provedení MEDIUM Natur, povrchově upravená voskovým olejem. Thermofix je složen z několika vrstev s vloženým skelným rounem.


Užitná nášlapná vrstva je opatřena mechanickým dezénem. Povrch obsahuje polyuretanovou. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.


Firma Intako se již dlouhá léta profesionálně soustřeďuje na podlahové krytiny. Zajišťujeme samozřejmě i profesionální montáž a servis těchto. Kuchyně nejvyšší kvality.


Jsme český výrobce kvalitních kuchyní, nábytku a koupelen na míru. EPD0Dub rozpraskaný kouřový - Živé podlahy EGGER PRO Design - ultra moderní, ultra robustní a ultra variabilní. Vinylovou podlahu máme skladem v. Dřevěná podlaha Parador 15. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


V – spára na krátkých i dlouhých stranách lamel přináší perfektní vzhled podlahy ze všech úhlů. Omnipore – elegantní přírodní dřevěné póry. Jídelní i kancelářské stoly z masivu s designovými podnožemi z kovu. Egger Classic Dub Olchon kouřový EPL146.


Elegantní dřevěné podlahy s různou povrchovou úpravou z mnoha druhů dřev vyniknou v každém interiéru a dodají mu přidanou hodnotu. Podívejte se, jak bude podlaha vypadat ve vašem interiéru, pomocí nástroje „RoomViewer“. Vhodné pro použití v domácnostech s vysokou mírou využití a pro veřejné prostory se středním provozem Struktura dřeva s leskem Snadná montáž - click 2. Tento odstín je skvělý pro mnoho stylů - loft, klasika, země, baroko, moderní, minimalismus.


Scheucher - Prkno 1- Dub kouřový natur - fotogalerie Charakteristika třívrstvé dřevěné podlahy Scheucher - Prkno 1- Dub kouřový natur Třívrstvé dřevěné podlahy Scheucher - Prkno 1- Dub kouřový natur jsou dodávány ve formě dlouhých prken s povrchovou úpravou TENSEO (7-vrstvý lakovaný povrch). Prodávající si vyhrazuje právo v rámci své obchodní politiky a aktuálního nákupu od dodavatele měnit ceny za zboží v průběhu celého kalendářního roku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky