pátek 16. června 2017

Minerální podhledy

Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Vyberte si u nás stavební materiály pro suchou výstavbu. Plánujete rekonstrukci či zateplení domu?


Nabízíme sádrokarton, minerální podhledy a izolace. Minerální podhledy se vyrábí z minerální vlny, jílu, škrobu a perlitu. Mají výborné tepelně i zvukově-izolační vlastnosti.

Kazety jsou omyvatelné a. Zdravotnická zařízení a další oblasti citlivé na dodržování hygienických předpisů považují vedle zajištění hygienických podmínek za důlěžitý faktor i dobře vyváženou akustiku místnosti, kte. Výpočet materiálu pro kazetové podhledy Spočítat materiál. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník. Sádrokartonové konstrukce, půdní vestavby, kompletní fasádní program, rekonstrukce bytových jader, minerální podhledy , obklady a dlažby, RD na klíč. Využijte jako stropní řešení atraktivní minerální podhledy Chcete upravit či rozšířit interiér vašeho domu, obchodu či kanceláře?


Využijte našich dlouholetých zkušeností v montáži sádrokartonu a půdních vestaveb. Technologicky vyspělé řešení minerálních podhledů umožňuje elegantním způsobem zabezpečit možnost variabilní transformovatelnosti stropního osazení - především světelné, zvukové či prezentační techniky, sítí, vzduchotechniky a pod.

Dekorativní vzhled stropu pak nabídnou třeba zajímavé frézované vzory. Provádím montáž suchých staveb, sádrokartonových konstrukcí a minerálních podhledů. Používám systém Lafarge, Knauf.


Firma provádí dodávky a montáže sádrokartonů, minerálních podhledů, zvukových a tepelných izolací. Podhledy nejsou náročné na údržbu – stačí omýt vodou se saponátem. Nekoupíte je v žádném supermarketu či v obchodní síti. Od výrobce – přímo ke spotřebiteli.


Jako nenosná vodorovná konstrukce se používají v interiérech obchodních, průmyslových, administrativních i zdravotnických objektů. AMF své produkty vyrábí v šesti výrobních závodech v Evropě, dbá na ekologii a při výrobě využívá například systému uzavřeného koloběhu vody. Internetový prodej stropních podhledů, stropních kazet, obkladů a desek z plastu. Jedná se o ideální řešení pro zateplení stropů.


Výsledný produkt je samozřejmě zdravotně nezávadný a dodává se ve. Minerální kazety se vyrábí z lisovaných minerálních vláken a speciálních pojiv. STŘÍKANÉ PĚNOVÉ IZOLACE, SÁDROKARTONY, MINERÁLNÍ PODHLEDY. CHRÁNÍME TEPLO VAŠEHO DOMOVA.


Již let se staráme o to aby teplo z Vašich. Podhled rovný minerální (zapuštěná konstrukce). Jsou vyrobeny mokrou technologií wet-felt ze směsi minerální vlny, perlitu, jílu a škrobu.

Desky AMF Thermatex splňují veškeré mezinárodní normy z hlediska funkčnosti, hygienické nezávadnosti a protipožárních vlastností. Kvalitně a levně koupíte vše potřebné pro vaši novostavbu či rekonstrukci. Když se stropní desky musejí vypořádat s vlhkým vzduchem. U některých způsobů použití, jako je např. Produkt je skladem Dostupnost je aktualizována 1x za 60min.


Pro ověření 1 dostupnosti nás prosím kontaktujte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky