středa 14. června 2017

Obkladový kámen

Přírodní obkladový kámen do moderních domů, bytů i roubenek. Největší skladové zásoby přírodního a umělého kamene na trhu. OBKLADOVÝ KAMEŇ pre interiér a vonkajšie použitie vo forme pásikov, remienkov a obkladových panelov. Prírodné kamenné obklady, fasádne obklady, obklady do.


Nepravidelný obklad Filety Formátované obklady Formátované obklady - osekan é Panely. Upřesnit parametry Cena: Kč.

Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP produkt Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z 2. Interiérový obkladový kámen se v posledních letech těší čím dál větší oblíbenosti. Dodá vašemu domovu naprosto nový rozměr a povýší úroveň bydlení do nových dimenzí. Největší zájem o přírodní obkladový kámen zaznamenáváme v obložení obývacích prostor, ložnic, kuchyní, chodeb, předsíní a krbů. Většinu našich kamenných obkladů je možné díky jejich voděodolným vlastnostem, aplikovat i do koupelen.


Barevné provedení: zlatá, zlatohnědá, stříbrnošedá, černozelená, metalická. Kámen je vhodný do interiéru i exteriéru. Hodí se k obložení fasády.

Pri aplikácii či už na jednu stenu alebo na celú. Kamenné obklady vhodné do interiéru i na fasádu. Prohlédněte si naši nabídku na kamenné obklady. Máme obrovský výběr a kvalitní služby.


Kvalitní obkladové přírodní kameny a dlažba z přírodních kamenů za skvělé ceny. Nakupujte od přímého dovozce za senzační ceny. OBKLADOVÝ KÁMEN, nebo chcete-li imitace přírodního kamene se v posledních letech těší stejné oblibě jak v exteriéru, tak v interiéru. Nejčastěji se setkáváme s tradiční aplikací kamene na fasádu. Podrobný návod na lepení kamenné obklady Vaspo.


Formátovaný obkladový kámen z přírodního travertinu v tloušťce 2cm. Povrch je růžovo- bordový leštěný, vlnitá kresba. Díky směru řezání materiálu tzv.


Incana Sardinia obklad 15xsand. Oranžový obkladový kámen pro interiérové stěny do kuchyně nebo koupelny, fasády, sokly a krby. Naše společnost se zabývá prodejem přírodního kamene - balkánské ruly, pocházející z lomů v Rilsko-rodopském masivu na pomezí Bulharska a Řecka.


Venkovní dlažby, dlažba vnitřní, obkladový kámen venkovní, obkladový kámen do interiéru, obklad fasády, sokly, schody, zídky či střechy se ve spojení. Imitace kamene a přírodní kamenné obklady, umělý kámen , cihlové obklady, sádrové obklady do interiéru. Prodáváme betonové obklady pro venkovní použití.

Imitace obkladového kamene z betonu nabízí širokou škálu tvarů a barev včetně netradičních designových provedení. Predaj prírodného kameňa, obkladov a dlažieb Spišská nová Ves, Popra Prešov, Košice. Kompletné gabionové koše, Betónové ploty. Je rovnako vhodný pre použitie v exteriéri aj interiéri.


Kamenná dlažba kolem domu. Terasová dlažba z kamene. Jsme rádi, že máme možnost Vám představit naší firmu a produkty, které nabízíme. Obkladový kámen v interiéru. Zabýváme se využitím kamene.


Nabízíme nejen hotové výrobky, ale. Slovenská firma VASPO STONE , s. Hlavným produktom je výroba dokonalej imitácií prírodného kameňa. Fasádní obklady za trvale nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky