pondělí 16. října 2017

Dřevěné hranoly

Formátované hranolky z různých dřevin. Truhlářská kvalita - sušené. Dodáváno ve standardní délce 5mm. Každý hranolek je označen názvem dřeviny. Tyto běžné stavební hranoly standardně nejsou hoblované ani sušené.


Díky smrkovému dřevu jsou hranoly vhodným materiálem pro různé stavební konstrukce. Ide o konštrukčné drevo z ihličnatých drevín (smrekové drevo), ktoré spĺňa najnáročnejšie požiadavky na kvalitu, pevnosť a únosnosť. Potřebujete dřevěné , hoblované a vysušené konstrukční hranoly ? Pak jste u nás na správné adrese. Zavolejte našim odborníkům nebo se zastavte v našem. V tejto sekcii si môžete vybrať drevené hranoly.


Ide o štandardné rozmery, ak potrebujete atypy, ktoré tu nie sú uvedené v tomto zozname, prosím kontaktujte nás. Maximálna dĺžka rezu je 1metra. Všetko rezivo je ostrohranné, vysokej kvality, bez akejkoľvek hniloby alebo náznakov poškodenia. Nabízíme dřevěné hranoly na krovy a jiné využití.


Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme. Zjistěte si aktuální cenu hranolů. Pro výrobu dřevěných hranolů se nejběžněji používají jehličnaté stromy.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dřevěný trám z cedru se aktivně používá ve stavebnictví zahradních domů a jiných staveb na pozemku. Stavební trámy ze sibiřského cedru. Lepené nosníky a BSH hranoly jsou ideální pro stavění střešních konstrukcí a trámů, pergol, sloupů nebo průvlaků.


Konstrukce působí esteticky, a. Dřevěné hranoly výhodně v Eshopu HORNBACH. Pro stavebníky dodáme KVH hranoly za cenu výrobce. Odřezky různých tvarů a rozměrů. Vždy se jedná o kus, který je na fotografii. Prozkoumejte nástěnku „drevene hranoly “ uživatele Blanka na Pinterestu.


Podívejte se na další nápady na téma Wood Crafts, Christmas Decor a Christmas decorations. Zabýváme se výrobou a prodejem veškerého řeziva. Zpracováváme převážně jehličnatou kulatinu původem výhradně z České. Dřevo na stavební hranoly by mělo být pevné a odolné, aby spolehlivě uneslo všechnu tíhu a zvládlo rozmary počasí. Krovy tvořené hranoly a trámy mechanicky nesou střešní krytinu.


Hranoly Naše firma také nabízí montážní podkladové hranoly vyráběné ze smrkového dřeva, modřínu. Lepené KVH hranoly v délkách až 13m jsou vhodné zejména pro stavbu zahradních altánů, pergol, přístřešků či jako konstrukční materiál pro krovy, dřevostavby a další dřevěné konstrukce. Hranoly jsou vyráběny průmyslově a jsou v nepohledové průmyslové kvalitě NSi. Smrkové stavební hranoly. KVH hranoly - masívne konštrukčné drevo , rozmerovo stále, presne dimenzované a vysušené stavebné drevo, vhodné na konštrukcie striech, stropov, stavby z masívneho dreva, pergoly a prístrešky ,ďalšie.


Domů DŘEVĚNÉ PLOTOVKY - Hranoly. KVH masívne konštrukčné hranoly. Die Seite wird automatisch neu geladen, wenn diese Felder ausgefüllt werden. Anzahl der Artikel pro Seite.


Jedná se konkrétně o terasová prkna, která jsou vyrobena z modřínu sibiřského, borovice douglasky, bangkiraie a termojasanu. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Jedná se o masivní konstrukční dřevo, délkově nadpojované zubovým spojem (nekonečný vlys).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky