úterý 17. října 2017

Extrudovaný polystyren 100mm cena

Extrudovaný polystyren. Dostupné na prodejnách. Cena a doprava zdarma platí od m³. Menší zakázky naceníme individuálně. Bachl XPS 3G - vroubkovaný extrudovaný polystyren tl.


Farba : oranžová Povrch : mriežkový Kolmá. V externom sklade u dodávateľa - naskladnenie na sklad v Dolných Salibách cca 4-pracovných dní. Vzhledem k vynikající přídržnosti desek k betonu nejsou nutné hmoždinky. Styrodur je obzvlášť tvrdý, zelený extrudovaný polystyrén, vyrábaný z polystyrénového granulátu fyzikálnou zmenou formy tzv. Výhody použitia: vysoká pevnosť v tla.


Má vysokou pevnost v tlaku, velmi malou nasákavost, vynikající přilnavost k betonu a dlouhou životnost. Kromě typu vhodného pro oblast soklu nabízíme též druh vhodný do podlah obytných i průmyslových objektů, do plochých střech a teras. Materiál pro hrubou stavbu. Vďaka vnútornej stavbe štruktúre uzavretých buniek sa vyznačuje unikátnymi vlastnostami veľmi potrebnými v staviteľstve. Hledáte extrudovaný polystyren ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


XPS v deskách 125x60cm, nenasákavý, s vysokou pevností v tlaku, vhodný zejména pro izolaci spodní stavby a průmyslových podlah se zvýšenou zátěží,. Synthos XPS IR ( IR = rovná hrana mriežkovaný povrch) je vo forme dosky, ktorá vzniká počas lisovania a zpeňovania. Polystyrén je zdravotne nezávadný a nepoškodzuje životné prostredie. Vyznačuje sa nízkou nasiakavosťou, a preto je ideálny na zateplenie vlhkých priestorov (suterén, pivnice). Zabraňují vzniku tepelných mostů v rizikových oblastech, jako jsou např.


Tvrzený extrudovaný polystyren tl. Prodam fasádní extrudovaný polystyren Synthos růžový s povrchovou úpravou pro aplikaci fasádního lepidla. Pro ploché střechy, obrácené střechy, zelené střechy, podlahy, vnější stěny ve styku se zeminou.


Hladký povrch, ozub po celém obvodu. Náš špecialista Vám ju zodpovie do hodín (max. do pracovných dní). Expandovaný polystyren patří ve stavebnictví pro své výborné izolační vlastnosti mezi významné tepelně izolační materiály. Nově zařazované produkty EPS v nabídce Isoveru jsou kvalitní produkty s dlouhodobou tradicí na českém trhu. Expandovaný (penový) polystyrén (EPS - Expanded PolyStyren ) sa expanduje - pení pomocou vodnej pary a nadúvadla (viac o EPS a jeho výrobe).


Existujú aj iné druhy polystyrénu, ktoré sa s EPS často zamieňajú, napríklad XPS extrudovaný - vytlačovaný polystyrén, používaný iba v stavebníctve, alebo PSP (polystyrénový papier), ktorý našiel uplatnenie pri výrobe podnosov na. Predaj XPS je možný už od jedného balíka a cena dopravy je EUR. Fasádní polystyren Bachl EPS jsou izolační desky z pěnového polystyrenu, které se používají v kontaktních zateplovacích systémech.


Vhodné pro dlouhodobou ochranu hydroizolace plochých střech i pro obrácené střechy, terasy, zelené střechy, střechy s parkováním vozidel, obvodové izolace pod terénem, do podlah a mnoho dalších použití. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jindřichův Hradec, cena 600Kč, od v. Popis: Prodám balík 4desky (3m2) XPS. Možný je i osobní odběr u výrobce Bachl v Brně.


Další slevy stavebnin na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky