úterý 17. října 2017

Lepene tramy

Vážení přátelé, děkujeme Vám za zájem, který jste projevili о lepené konstrukční hranoly od Sibirske drevo s. Naše firma se specializuje na výrobu a prodej lepeného dřeva a jiných výrobků ze sibiř. Výroba lepených trámů ze sibiřského modřínu Naše standardní výroba lepených trámů ze sibiřského modřínu je vždy v pohledové kvalitě (mezinárodní označení BS11). My tomu odborně říkáme KVH, jinak jsou to lepené trámy. Vyrábíme je v různých délkách, v lepených spojích jsou pevnější než všude okolo a chce-li zákazník pa. Za optimalnu funkcionalnost i trajna poboljšanja ova stranica koristi kolačiće.


Korištenjem ove stranice pristajete na primjenu ove tehnologije. Lepené hranoly a trámy V případě Vašeho zájmu o tento druh zboží nás prosím kontaktujte abyste si mohli prověřit, zda to, co potřebujete, máme. Nosné konstrukce s velkými rozpony a zatížením a nízkou váhou. Stavbu konstrukcí, kde je kladen důraz na vysokou rozměrovou stabilitu. Drevené hranoly, vyrábané z kvalitného, zdravého a pevného smrekového dreva, sú väčšinou využívané ako nosný stavebný prvok rôznych drevených.


Lepené lamelové nosníky jsou ideálním materiálem pro tvorbu konstrukcí. Vytvoříme vám z nich však i sloupy, vaznice, konstrukce stropů a další. KVH a BSH hranoly pro použití v moderních dřevěných stavbách s vysokými nároky na únosnost a estetiku. Vyrábíme dubové lepené trámy, které slouží na výrobu dřevěných konstrukcí. Trámy z dubu lze použít mimo jiné na lavice a další estetické prvky do.


Představujeme Vám výrobní proces dřevěných lepených konstrukčních hranolů BSH a segmentů pro dřevostavby HBE. Uvidíte kompletní výrobu hranolů od kvalitativn. Vlastní účet = mnoho výhod. Vždy vidíte aktuální ceny.


Produkty jsou online objednávkou ihned zarezervovány. Tvorba individuálních ceníkových listů. Jsou moderním stavebním materiálem pro dřevěné stavby. Rozdělení lepených hranolů: BSH, z německého Brettschichtholz, je vysušený.


Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru. IDEÁLNÍ HRNANOLY NA PERGOLU. KVH - Konstruktionsvollholz - drevo určené na sofistikované moderné konštrukcie. Sú sušené na vlhkosť s. KVH hranoly sú vyrobené so smrekového dreva.


DŘEVO-SPEKTRUM, váš dodavatel eurohranolů, sprárovek a ostatních stavebních polotovarů. Máte nějaké dotazy, nebo chcete zaslat cenovou nabídku realizace? Prosíme, abyste co nejlépe formulovali vaší poptávku. Trámy na krovy, dřevostavby, pergoly nebo přístřešky - postavte si svépomocí.


Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme. Nabízíme dřevěné hranoly na krovy a jiné využití. Zjistěte si aktuální cenu hranolů.


Dubové hranoly Dubová hranoly vznikají rozřezáním kulatiny,k řezání slouží pásová nebo kotoučová pila nebo rámová dubové hranoly patří do. Název tohoto produktu vychází ze slova KonstruktionsVollHolz, které tento produkt jasně charakterizuje. Jedná se o konstrukční sušené a hoblované hranoly.


Získejte slevu na první nákup. Chcete jako první vědět o slevách a akcích na stavebniny? Zadejte svůj e-mail a už vám žádná výhodná nabídka neunikne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky