čtvrtek 2. listopadu 2017

Betonova sterka na zed

Hladké stěny ve sprchovém koutě, za kuchyňskou linkou, na podlaze. Vzhledově imitace pohledového betonu , kámen, břidlici, bednění, betonové panely, cihelný pásek nebo hliněné omítky či starou štukovou omítku. Patříte-li k milovníkům litého pohledového betonu, ukážeme Vám možnost jak si vytvořit imitaci litého betonu s pomocí speciální betonové omítky. DESIGNOVÉ IMITACE POHLEDOVÉHO BETONU. Betonovou stěrku můžeme aplikovat téměř kamkoliv.


Vhodné podklady jsou sádrokarton, osb deska, jádrové omítky. Petro, na výrobce si už nevzpomenu, ale byl to standartní bezbarvý lak na vodní bázi. Já se taky chystám odhalit cihly v jídelně, ale mám strach. Je to obrovská stěna, dům byl stavěn svépomocí z kde-čeho a tak se bojím, že v polovině narazím i na jiné zdivo.


Děkuji za komentář a ať se vám dílo podaří. Podívejte se na naší kompletní nabídku. Postup aplikace dekorační stěrky CADORO n stěnu. Cena betonové stěrky je rozdělena podle typů a druhů stěrky. Dekorativní betonová stěrka.


My jen dodejme, že stěrky na stěnách můžou být nejen hladké, ale i strukturované (otázka závěrečné výmalby, stejně jako volba malířské techniky je na vás). Když chcete dekorovat Druhá skupina už výhradně zdobí. Specializujeme se na vytváření monolitních, bezesparých a dekorativních ploch. Více jak let zkušeností Na českém trhu působíme více jak let, naše portfolio je tedy výsledkem mnohaletých zkušeností a kompetentního know how a obsahuje pouze to nejlepší, co je v naší branži k dispozici. Požadavek na hladký vzhled stěn patří mezi nejčastější důvody povrchových úprav v interiéru.


Luxusního vzhledu docílíte pomocí tenkovrstvé brousitelné stěrkové hmoty SOUDAL Vnitřní vyrovnávací stěrka. Betonové stěrky na zeď, neboli pohledový beton, jsou velmi populární metodou, která pomůže ozvláštnit váš interiér. Industriální minimalismus letí! Na prvnim setkanim nam vysvetlit technologicky postup nanaseni sterky a ukazal vzornik.


Pote jsme se domluvili, na dopoledne, behem kterych sterku nanesl. Vse peclive uklidil a temer presne dodrzel predem domluvene casy. Posledni den bylo hotovo drive). Byli jsme moc spokojeni, do dnu od zadani zakazky jsme meli hotovo a vysledek predcil nase ocekavani.


Nachystali jsme pro vás manuál aplikace svépomoci, kde najdete krok po kroku, jak lze betonovou stěrku aplikovat, jaké použít nářadí a jak co zamíchat. Finální dekorativní povrchová úprava na přírodní bázi vyrobena z dlouho vyzráleho vysoce. Imitace pohledového betonu odstínů! Pak na světlo dne přijde určitě i otázka, čím obložit prostor za kuchyňskou linkou mezi spodními a horními skříňkami.


Zvolený materiál musí samozřejmě něco vydržet, snadno se udržovat a také skvěle vypadat. Provádíme dekorační betonové stěrky, aplikace na zeď i strop. Naší filozofií je spokojený zákazník, jasná a přesná komunikace. Díky tomu, že jsou některé dekorační stěrky paropropustné a voděodolné, lze je aplikovat i do vlhkého prostředí, jako jsou koupelny, wellness centra, sauny nebo bazény. Od tohoto mě neodradilo ani zjištění, že na zeď se nenanáší beton, ale tzv.


Jenže jsou to jen moderní stěrky , které svým vzhledem připomínají zcela.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky