čtvrtek 2. listopadu 2017

Gumoasfalt na strechu

Gumoasfalt SAje vodou riediteľná náterová hmota na báze asfaltu. Dobre priľne k všetkým stavebným materiálom (betón, tehla, plech, asfalt, kameň apod). Ideálny je k údržbe asfaltových povlakových krytín, kombinovaná krytina nových strešných plášťov, tesnenie strešných detailov.


Je ideálny na údržbu asfaltových povlakových krytín. Pri aplikácií je nutné dbať. Lze ho použít na všech typech střech bez nebezpečí stékání. Co se týče nátěrových hmot na střechy, je na trhu dobý výběr.


Staršia krytina na ktorú sa natrie farba na strechu vydrží viac, ako tá dnes predajná s milimetrovou hrúbkou. Ak Vás zaujíma aký plán zvoliť a ako postupovať, prečítajte si týchto rád ako natrieť strechu a akú farba na strechu je najlepšia. Váš problém bych řešil asi takto: vysokotlakým čističem (vapkou) umyt srřechu, zbytky gumoasfaltu buď odpadnou anebo co půjde seškrábat špachtli, rýčem atd.


Tiež som použil Renolast na strechu garaže, poklop vodovodnej šachty aj na betónovu vodovodnú šachtu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Uvedené informácie sa vzťahujú k vybranej predajni v okamihu zobrazenia príp.


Nepreberáme žiadnu záruku v prípade zmien. Právo na zmeny vyhradené. Tak jako přicházejí zákazníci do prodejny s obecným zadáním „potřebuji barvu střechu, čím natřít střechu, jakou použít barvu na střechu, kolik stojí barvy na střechu“, projděme si zde nejdříve možnosti a kombinace, které většinou máme. Tedy jestli jsem něco nepřehlédl. GUMOASFALT SA – ASFALTOVÁ FARBA NA PLOCHÚ STRECHU.


Snadno se aplikuje, je cenově dostupný a bez obsahu rozpouštědel na bázi emulze ve vodě, tedy ekologický. Ak chcete lepiť na asfaltovú izoláciu styrodur, hľadajte produkt bez obsahu rozpúšťadiel, na trhu ich je dosť, je nutné ale dbať na riešenie detailov, styk vodorovnej a zvislej konštrukcie, prestupy technológií,. RENOLAST Asfalltovo-hliníková izolačná farba na strechu kg (Farby na kov). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Hoci reklamy tvrdia, že plechové strechy už netreba natierať, odporúčame vám kontrolovať strechu každý rok. Môžete na to využiť napríklad aj leto. Oprava plechové střechy ve sklonu. Tuto skladbu lze použít u střech se sklonem do 10°.


Aplikácia: štetcom, valčekom, asfaltovým kartáčom. Ak nie je vlhkosť veľká, prípadne je len lokálna, a trhliny nie sú hlboké, na ošetrenie strechy je vhodný ochranný náter. Pred rekonštrukciou plochej strechy je potrebné vykonať jej obhliadku, aby sa zistil aktuálny stav strešného plášťa a stupeň jeho poškodenia. Je možné gumoafsalt něčím úspěšně přestříkat?


To by bylo nejsnadnější. Velice děkuji, budu si vážit Vaší rady. Ak nezáleží na estetike môžete použiť asfaltový penetračný náter.


Bude to vyzerať ,ako staré drevenné telefónne stlpy alebo pražce na kolajnice. Na tejto stránke nájdete čo hľadáte je to pekne prehľadné. Ten asfalt bude ale púšťať farbu najmä za teplého počasia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky