pátek 3. listopadu 2017

Mechostop cena

Mechostop je přípravek pro odstranění mechu ze střechy. Pravá polovina střechy po aplikaci mechostopu , tři roky po ošetření. V katalogu nemáme podrobnější informace o mechostop. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Vaše cena bez DPH, 23Kč.


Dostupnost, skladem více než 1ks. Představte si, že na střechu s mechem cosi nastříkáte a už se s ním dál nemusíte trápit. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Drogerie – Česal Miroslav Náměstí Jiřího z Poděbrad 65. Poskytuje dlouhodobou ochranu. Tzv mechostop není nic jiného než modrá skalice.


Rozpustí se ve vodě a střecha se tím postříká. Po usušení se to ještě přestříkne roztokem uhličitanu sodného (soda) nebo hydrouhličitanu sodného (jedlá soda-bicarbona), to je ten zázrak ve druhém sáčku. Koupíte to v každé drogerii za pár korun. Soda reaguje se síranem a ten se převede do částečně.


Cena jedného balenia je €. Poštovné a balné predstavuje € bez ohľadu na počet objednaných balení. Vydatnost jednoho balení je v případě nasákavé krytiny (eternit) metrů čtverečních, v případě málo nasákavé krytiny. Ukázka eternitové střechy ošetřené mechostopem.


Vazeny pane, to, abyste si mohl mechostop jednoduse nastrikat na svou strechu a vse fungovalo dle predpokladu znamenalo pro jineho stovky az tisice hodin prace a nemalo penez ! Renovácie striech, umývanie striech vrátane náterov a impregnáciu vykonávame profesionálne pracovnými plošinami ČÍTAŤ VIAC. Renovace a údržba fasád objednat Údržba a opravy střech objednat Demineralizované mytí objednat Naši klienti ŘSD Erste. Projděte si inzeráty mechostop strechy na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Ještě před koupí je vhodné prostudovat si všechno o daném výrobku, který použijete tak, aby co nejvíc vyhovoval střešní krytině. Speciální přípravek na bázi kvartérních solí určený pro odstranění řas, mechů a lišejníků ze všech druhů střešních krytin. Hlavně mech udržuje vlhkost a to střeše moc nepřidává. Sme špecialisti na čistenie fasád a striech bytových domov, rodinných domov a priemyselných objektov.


Ešte pred kúpou je vhodné preštudovať si všetko o danom výrobku, ktorý použijete tak, aby čo najviac vyhovoval strešnej krytine. Trvale odolává povětrnosti, na rozdíl od jiných přípravků nebo postupů není smýván deštěm. Velkou výhodou je nízká cena. Odstraňovač je vhodný na betonové, cihlové a cementoosinkové podklady, na kterých se rozbujel mech, řasy, lišejník. Pytel vám zabarví půlku kufru auta a celé vaše oblečení.


MECHOSTOP nijak nepoškozuje krytinu ani okapy. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Máte na garáži plochou střechu z asfaltových pásů?


Rád bych nabídnul mechostop , dlouhodobá ochrana střech proti mechu, originál zabalené. Z dotazu mi není jasné proti čemu budete používat modrou skalici na chodníku , proti plevelům moc nepomáhá a proti mechu i na střeše je lépe použít mechostop. Trápí Vás mech v trávnících nebo kdekoliv jinde?


Právě se můžete rozloučit s těmito potížemi, protože Vám můžeme nabídnout spoustu kvalitních a spolehlivých postřiků na mechu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky