pondělí 18. prosince 2017

Kotva do betonu

Kotva tak mění svůj průměr a zvětšuje se síla působící na stěnu otvoru. V naší nabídce se jedná o tyto průvlakové kotvy. Trubkové neboli plášťové kotvy mají uprostřed těla kužel, který je utahováním šroubu či matice povytahován a opět se tím rozšiřuje průměr kotvy a zvětšuje se síla působící na stěnu otvoru.


Ideální aplikační teplota ≤ 20° C. Uchytenie predmetov do betónu je najvhodnejšia oceľová kotva.

Má výborné pevnostné vlastnosti a jednoduché použitie. Použitíí: Expanzní ocelová kotva pro středně těžká kotvení do betonu a kamene. Nepoužívat v dutinových materiálech!


Nezaměňujte tento druh kotvy s běžnými plechovými výrobky, které mají podstatně tenší. I při velmi tenkých betonových deskách nebo s mimořádně malými osovými vzdálenostmi a vzdálenostmi o. Chemická kotva do betonu a zdiva. Aplikace speciální pistolí na chemické kotvy.

Náhradní statický směšovač pro chemické kotvy. Kč € bez DPH od Kč € s DPH. Ocelová zarážecí kotva do betonu Fischer EA II. Hmoždinka mosazná Fischer MS. Kč € bez DPH od Kč € s DPH.


Bezpečná montáž je zaistená dosiahnutím predpísaných uťahovacích momentov pri dotiahnutí. Európske technické osvedčenie pre. Ocelové kotvy Fischer použijete při kotvení do betonu či kamene, jsou vhodné k upevnění prvků jako jsou ocelové konstrukce, zábradlí, žebříky, stroje, schodiště, brány, vrata apod.


Podle předpokládané zátěže a tloušťky upevňovaného prvku volíte konkrétní variantu kotvy (délky a průměr). Skrutka do betónu v sebe kombinuje maximálnu únosnosť a rýchlu montáž. Prevedenie v zinkovanej a antikoróznej ocele sú schválené pre aplikácie v. Kovové kotvy do betonu , zdiva a sádrokartonu.


Upozorňujeme, že množství bylo aktualizováno. Je to způsobeno balicím a minimálním objednávacím množstvím. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.

Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. FERMAT SHOP - ponúka bohatý výber elektrického, ručného náradia a súvisiacich produktov. Kobet-12-ZnHladká ocelová kotva k použití do betonu pro. Cenovo výhodné a predovšetkým kvalitné kotvy do betónu nájdete v našom e-shope Fermatshop. Bezkonkurenčne najlepší veľkoobchod s náradím a materiálom!


Aktuálně se Vám zobrazují v nabídce pouze různé kotevní šrouby pro kotvení okenních rámů, pro kotvení konstrukčních prvků do betonu apod. Kotevní šrouby pro zámečnické či stavební projekty Vám za výhodné internetové ceny dodáme obratem. Men’s fashion at Kotva Department Store. When your fading wardrobe needs livening up.


Here you will find outfits for the office or to wear when you go out for a. Nerezová kotva FBN II je vhodná pro průvlečnou nebo předsazenou montáž. Při utahování dojde ke vtažení kuželového čepu do rozpěrného pouzdra. Vzhled hlavy umožňuje jednoduchou kontrolu. V košíku nemáte žádné produkty. Aplikační pistole pro chemické kotvy Aplikační pistole, Příslušenství pro chemické kotvy.


Vzduchová pumpa pro chemic. Kotva , kotevní šroub, kotevní svorník jsou názvy, které označují zvláštní druh spojovacích a upevňovacích prostředků. Většinou kovová tyč , svorník nebo betonářská výztuž se závitem se připevní k podkladnímu materiálu, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky