pondělí 18. prosince 2017

Lepidlo na polystyrén

Doporučujeme vybírat lepidlo na fasádní polystyren téhož výrobce jako penetrační nátěry, fasádní omítky nebo fasádní barvy, čímž výrazně prodloužíte životnost zateplovacího systému. Tato lepidla jsou určena pro lepení polystyrenu nejen na cihelné zdivo. Snadno použitelná pasta pro lepení výrobků z pěnového i tvrzeného polystyrenu nebo jiných syntetických pěnových materiálů na savé podklady.


Jednosložkové lepidlo na bázi disperze, vytvrzující odpařením vody, vytváří trvale pevný, vlhkotěsný spoj. Vlastnosti Snadná aplikace, bez. Na našem e-shop zveřejňujeme pro přehlednost Vaše nejoblíbenější produkty. Pokud jste tedy nenašli určitý výrobek, neváhejte nás kontaktovat. Lepí okamžitě a drží velmi pevně.


Součástí je blist karta s jednoduchým návodem. Netrápte sa miešaním lepidla na fasádny polystyrén. Použite Perimeter lepidlo KIM-TEC, špeciálne polyuretánové lepidlo na lepenie polystyrénu a styroduru. SIGA PRO POLYSTYREN je speciální akrylátové lepidlo pro lepení polystyrénových stropních kazet a lišt.


STYRO 7PU lepidlo na polystyrén - Tytan Professional Oje profesionálne PU lepidlo určené k upevňovaniu fasádnych, tepelne izolačných dosiek z penového. Slouží k připevnění izolačních desek polystyrenu zateplovacího systému k obvodové stěně. Soudal Soudabond Easy rychletuhnoucí a vysoce účinné polyuretanové lepidlo v aerosolovém balení pro aplikace v interiéru i exteriéru. Lepenie polystyrénových rohových a ukončovacích líšt, vrátane ozdobných dekorov, tesnenie nerovností vzniknutých. Video je polsky, ale je srozumitelné.


Pro toho, kdo by nerozuměl ani slovo, tak zde je stručný popis: oblepit krokve a podbití páskou, aby se neušpinily. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Všechny informace o produktu PATTEX PU lepidlo na polystyren 750g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze PATTEX PU lepidlo na polystyren 750g. Poté přitiskněte k podkladu.


Pracovní teplota je min. Soudal lepidlo na polystyren určené pro lepení všech druhů polystyrenu na savé podklady. Nehořlavé lepidlo na polystyren. Disperzné lepidlo pripravené na okamžité a jednoduché použitie, neobsahuje rozpúšťadlá, je nehorľavé, po vytvrdnutí znáša drobný pohyb. Pro lepení polystyrenových dekorativních podhledů na savé podklady, lepení polystyrenových rohových a ukončovacích lišt, včetně ozdobných dekorů.


Lepidlá pre zatepľovanie, na lepenie. Thermo Kleber sa používa na lepenie fasádneho polystyrénu EPS aj XPS na nasiakavé podklady. Je špeciálne vyvinuté pre vysoko efektívne lepenie a montáž. Používá se na absorpční (savé) podklady, beton. Vysoko efektívne lepenie a montáž izolačných systémov na zvislé konštrukcie.


Výborná priľnavosť na omietky, betón, murivo, polystyrén aj modifikovaných asfaltových pásov. Pro váš pohodlný nákup používáme Cookies. Pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o. SOUDAL lepidlo na polystyrén kg, bílá. Dodáváme špičková speciální lepidla jako je lepidlo na PVC, lepidlo na sklo, lepidlo na akvária, lepidlo na zrcadla či lepidlo na polystyrén.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky