středa 16. května 2018

Dub kouřový

Dub Valley kouřový je světlý laminát se zdrženlivou přirozeností. Kouřový dub se někdy označuje také thermo dub. Tmavá barva dřeva je v celém profilu - na rozdíl od podlah nabarvených barevnými oleji, nehrozí světlé škrábance. Exlusivní barva se hodí do více luxusních interierů.


Vyrábíme a prodáváme kvalitní třívrstvé dřevěné podlahy - bělený dub , americký ořech, dub nevada, dub kouřový a mnoho dalších. V ceně není započítané DPH, doprava a montáž. Firma Intako se již dlouhá léta profesionálně soustřeďuje na podlahové krytiny. Zajišťujeme samozřejmě i profesionální montáž a servis těchto. Dub s moderním intarzováním Dub Bermuda kouřový okouzlí svým přirozeným dubovým charakterem a také zvláštním optickým intarzováním.


Velmi klasický podlahový námět je nyní opět v módě a dodá každému prostoru elegantní, moderní půvab. Dub kouřový MEDIUM natur přírodní voskový olej – prkno Technická specifikace Dubová třívrstvá podlaha v provedení MEDIUM Natur, povrchově upravená voskovým olejem. Podívejte se, jak bude podlaha vypadat ve vašem interiéru, pomocí nástroje „RoomViewer“.


Tenseo povrch podlahy rozzáří a postará se o exkluzivní vzhled s vysokou odolností. Třívrstvé dřevěné podlahy Scheucher - Prkno 1- Dub kouřový VALSEGA effect jsou dodávány ve formě dlouhých prken s povrchovou úpravou TENSEO (7-vrstvý lakovaný povrch). S podlahou Thermofix Fatra Dub kouřový získáte “dřevěnou” podlahu se jedinečnými vlastnostmi vinylu a za skvělou cenu.


Vhodné pro použití v domácnostech s vysokou mírou využití a pro veřejné prostory se středním provozem Struktura dřeva s leskem Snadná montáž - click 2. Category: Dům Kvalitní laminát - oblíbený nátěr, který napodobňuje přírodní dřevo, které se od něj z vizuálního hlediska neliší a za cenu mnohem levnější. Laminovaný kouřový dub 29. Stolová deska Dub kouřový. Detailní popis produktu. Vinylová lepená podlaha Projectline je již po řadu let stálicí na českém trhu.


Firma Karndean působí na trhu dlouhodobě a je. Dřevěná podlaha Parador 15. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kuchyně nejvyšší kvality.


Jsme český výrobce kvalitních kuchyní, nábytku a koupelen na míru. Podlaha je vhodná pro domácí i komerční použití. Nová kolekce dřevěných podlah 1Floor Newline jednoduše splňuje všechna kritéria pro moderní dřevěné podlahy.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. EGGER PRO Design EPD0Dub rozpraskaný kouřový.


V – spára na krátkých i dlouhých stranách lamel přináší perfektní vzhled podlahy ze všech úhlů. Omnipore – elegantní přírodní dřevěné póry. DUB KOUŘOVÝ DARK COTTAGE – PRKNO.


G, kvalita classic kartáčovaný povrch, kouřový povrchová úprava: oxidantivní ole. Přirozené barevné variace extra širokého formátu. Rustikální laminátová podlaha. Kolekce Švýcarské kvality HYDROFIX CLICK je vyjímečna svoji antistatickou vlastností, díky které k ní nepřiléhá prach a nedochází k přenosu statické.


Prodáváme online, podlahy a podlahové lišty, korkové podlahy, oleje na podlahy Osmo, laky na podlahy Junckers, přechodové lišty. Vybrané kmeny, které zde najdete patří k tomu nejzajímavějšímu a nejlepšímu, co prošlo našima rukama. Modifikovaný stříbrný dub je světlounký a krásně se leskne. Jeho lesk je doplněný o nerez proužek.


Vnitřní kroužek je tvořem opět dubem, tentokrát kouřovým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky